SporÜmraniyespor - Çorum FK maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ümraniyespor - Çorum FK maçı şifresiz mi?

Ümraniyespor - Çorum FK maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ümraniyespor - Çorum FK maçı şifresiz mi?

Paylaş
Ümraniyespor - Çorum FK maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ümraniyespor - Çorum FK maçı şifresiz mi?

Ümraniyespor - Çorum FK arasında oynanacak olan karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyen birçok sporsever tarafından karşılaşmanın detayları araştırılmakta. Peki, Ümraniyespor - Çorum FK maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ümraniyespor - Çorum FK maçı şifresiz mi?

Ümraniyespor - Çorum FK maçı canlı izlemek isteyen birçok taraftar, internet üzerinde araştırmalarını sürdürüyor. 11 Ağustos Cuma Ümraniyespor-Çorum FK karşı karşıya geliyor. Oynanacak olan maçın detayları ilgiyle takip ediliyor. Peki, Ümraniyespor - Çorum FK maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ümraniyespor - Çorum FK maçı şifresiz mi?

Haberin Devamı

ÜMRANİYESPOR - ÇORUM FK MAÇI HANGİ KANALDA?

Ümraniyespor ile Çorum FK, 12 Ağustos 2024 Pazartesi günü Trendyol 1. Lig kapsamında karşı karşıya geliyor. Bu heyecan dolu karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler, çeşitli platformlardan maçı takip edebilir. Maç saat 21:00'de başlayacak ve TRT Spor, Bein Sports Max 1 ve beIN Sports Tod TV kanallarından canlı yayınlanacak.

ÜMRANİYESPOR - ÇORUM FK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ümraniyespor - Çorum FK maçını izlemek için TRT Spor, Bein Sports Max 1 ve beIN Sports Tod TV kanallarını tercih edebilirsiniz. TRT Spor, Digiturk 86, D Smart 86, Kablo TV 133, Tivibu 85 ve Turkcell TV+ 70 numaralı kanallardan şifresiz olarak izlenebilecekken, Bein Sports Max 1 ve beIN Sports Tod TV ise şifreli olarak Digiturk 82 ve Kablo TV 236 numaralı kanallardan takip edilebilir.

Haberin Devamı