SporUŞAKSPOR - BURSASPOR MAÇI hangi kanalda, saat kaçta? Uşakspor - Bursaspor ZTK - Ziraat Türkiye Kupası maçı CANLI İZLE

UŞAKSPOR - BURSASPOR MAÇI hangi kanalda, saat kaçta? Uşakspor - Bursaspor ZTK - Ziraat Türkiye Kupası maçı CANLI İZLE

Paylaş
UŞAKSPOR - BURSASPOR MAÇI hangi kanalda, saat kaçta? Uşakspor - Bursaspor ZTK - Ziraat Türkiye Kupası maçı CANLI İZLE

Uşakspor - Bursaspor arasında oynanacak olan karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyen birçok sporsever tarafından karşılaşmanın detayları araştırılmakta. Peki, Uşakspor - Bursaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Uşakspor - Bursaspor maçı şifresiz mi? Uşakspor - Bursaspor maçı CANLI İZLE!

Uşakspor - Bursaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Sorusu sporseverlerin gündeminde. Uşakspor - Bursaspor maçı canlı izlemek isteyen birçok taraftar, internet üzerinde araştırmalarını sürdürüyor. Peki, Uşakspor - Bursaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Uşakspor - Bursaspor maçı şifresiz mi? Uşakspor - Bursaspor maçı CANLI İZLE!

Haberin Devamı

UŞAKSPOR - BURSASPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Uşakspor ile Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası ZTK kapsamında 10 Ekim 2024 Perşembe günü karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat 15:00'te başlayacak ve A Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak. Maç, Uşak 1 Eylül Stadyumu'nda oynanacak ve futbolseverler bu heyecan dolu mücadeleyi şifresiz olarak izleyebilecekler.

UŞAKSPOR - BURSASPOR MAÇI hangi kanalda, saat kaçta Uşakspor - Bursaspor ZTK - Ziraat Türkiye Kupası maçı CANLI İZLE

UŞAKSPOR - BURSASPOR MAÇI CANLI İZLE

Uşakspor ve Bursaspor'un Ziraat Türkiye Kupası ZTK mücadelesini canlı izlemek isteyen futbolseverler, maçı A Spor ekranlarından takip edebilir. A Spor, Digiturk 88, D Smart 80, Kablo TV 142, Tivibu 381, Turkcell TV+ 74 ve Vodafone TV 71 numaralı kanallarda yayınlanacak. Türksat uydusu ve internet üzerinden de şifresiz olarak izleme imkanı sunulacak.