Spor Var mısın yok musun!

Var mısın yok musun!

Paylaş
Var mısın yok musun!

4 kupa hedefiyle başladığı sezonda sıfır çekme ihtimali yüksek olan Fenerbahçe gözler, başkanlık seçimine çevirdi.

Mevcut başkan Ali Koç’un yeniden aday olup olmayacağı seçimin yol haritasını belirleyecek. Daha önce görevi bırakacağını söyleyen Koç’un son kararının ne olacağı merak konusu. Sadettin Saran, “Başkanımız cuma gününe kadar aday olursa onun lehine çekileceğiz. Yoksa pazartesi yönetime talip olduğumuzu ilan edeceğiz” demişti. Aziz Yıldırım cephesinde de gelişmeler var. Adaylık konusuna değinen eski başkan, “Herhangi bir planlama ve çalışma içerisinde olursam, bunu bizzat kamuoyuyla paylaşırım” açıklamasını yaptı. Yıldırım’ın, Saran’ın tek aday olması halinde ona rakip çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı

MORALLER BOZUK BAHAR HAVASI

Fenerbahçe, bir günlük iznin ardından Kayseri maçı hazırlıklarına başladı. Antrenmanda futbolcuların moralinin bir hayli bozuk olması dikkat çekti. İsmail Kartal, oyuncularını kalan 3 maça motive etmek için yoğun çaba harcıyor.

AKLI KARIŞIK

Lider Galatasaray’ın 6 puan gerisine düşen Fenerbahçe’de sorular bitmiyor. Osayi’nin sakatlığı, Mert’in de cezalı olması nedeniyle sağ bekte sıkıntı var. Teknik direktör İsmail Kartal, bu bölgede Ferdi’ye şans verebilir. Ancak bu durumda sol bekte kimin görev yapacağı belirsiz. Sakatlıktan yeni çıkan Oosterwolde hazır değil. Kartal, Kayseri maçında sağ ve sol bekte kimi oynatacağı konusunda kara kara düşünüyor.

MEYDAN OKUDU

Fenerbahçe’ye konuk olacak Kayseri’nin hocası Burak Yılmaz, iddialı konuştu. Yılmaz, “Korkmadan ayaklarımız yere basarak, Kayserispor’a yakışır bir şekilde oraya bir meydan okumaya gideceğiz” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı