SporVedat Aşçı: İddialar asılsız Florya projesinde yokuz

Vedat Aşçı: İddialar asılsız Florya projesinde yokuz

Paylaş
Vedat Aşçı: İddialar asılsız Florya projesinde yokuz

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri üzerinde gerçekleştireceği konut projesiyle ilgili açıklama yaptı. Vedat Aşçı, iddiaların aksine Florya'daki projeye katılmayacaklarını ve bunu da Galatasaray yönetimine bildirdiklerini söyledi.

Galatasaray'ın büyük bir gelir beklediği Florya Metin Oktay Tesisleri projesinde ibrenin Astaş Holding'e döndüğü ileri sürüldü. Bu iddia üzerine Astaş Gayrimenkul'ün kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Vedat Aşçı'dan yanıt geldi.

Haberin Devamı

VEDAT AŞÇI, İDDİALARIN DOĞRU OLMADIĞINI AÇIKLADI

İddiaların doğru olmadığını belirten Vedat Aşçı, ihaleye Astaş Holding'in de davet edildiğini ancak yoğunlukları nedeniyle projeye katılamayacaklarını, bunu da Galatasaray yönetimine ilettiklerini belirtti. Vedat Aşçı, açıklamasında şunları kaydetti:

"Galatasaray Spor Kulübü’nün sahibi olduğu Florya tesisleri ile ilgili son günlerde basında firmamız Astaş Holding’in ve şahsımın adının geçtiği haberler sebebiyle kamuoyunu doğru bir şekilde bilgilendirme gereği hasıl olmuştur."

İHALEYE ASTAŞ HOLDİNG DE DAVET EDİLDİ

"Öncelikle bir Galatasaraylı olarak çok değer verdiğim Galatasaray’ın Florya’daki kıymetli mülklerinin en iyi şekilde değerlendirilmesini canı gönülden arzu ettiğimi bildirmek isterim.
Galatasaray yönetimi, seçkin diğer müteahhitler gibi yapılacak ihale sürecine Astaş Holding olarak bizim de katılmamızı arzu ettiklerini bildirmiştir."

Haberin Devamı

'KATILAMAYACAĞIMIZI GALATASARAY'A BİLDİRDİK'

"Ancak elimizdeki işlerin ve projelerimizin yoğunluğu sebebiyle Florya’daki bu kıymetli mülkleri geliştirilmek üzere Astaş Holding olarak sürece katılamayacağımızı uzun bir süre önce Galatasaray yönetimine bildirdiğimizi, tüm kamuoyunun da bilgilerine arz ederiz.
Bu vesileyle Florya’daki kıymetli mülklerin ihale ve proje geliştirme sürecinin tüm Galatasaray camiasına hayırlı olmasını diler, saygılarımızı sunarım."