SporWendel olmazsa rota Fernandez

Wendel olmazsa rota Fernandez

Paylaş
Wendel olmazsa rota Fernandez

Galatasaray, Brezilyalı orta saha Wender için Zenit’e 20 milyon euro önerdi. Yine kabul görmezse rota Boca Juniors’tan Ezequiel Fernandez.

Cim Bom uzun süredir Rus ekibi Zenit ile 26 yaşındaki Brezilyalı merkez orta saha Wendel için pazarlık yapıyordu. Önce 30 milyon euro isteyen Zenit daha sonra 25 milyon euroya düştü. Galatasaray ise son teklifini iletti. 20 milyon euro ve sonraki satıştan pay öneren Aslan beklemeye başladı. Olumlu cevap gelmezse B planı da hazır.

Haberin Devamı

ICARDİ DEVREDE

Galatasaray, görüşmeleri sır gibi saklasa da Arjantin basını, Ezequiel Fernandez için pazarlık başladığını yazdı. 22 yaşındaki Fernandez’in sözleşmesindeki “13 milyon euroya serbest kalır” maddesinin devreye sokulması planlanıyor. Galatasaray, vatandaşı Icardi’yi devreye sokarak işi daha az maliyetle bitirmeye çalışıyor.

MESSİ ÇIKMASA ŞAMPİYONDUK

Copa America finalinde Arjantin, Lautaro Martinez’in 112. dakikadaki golüyle Kolombiya’yı 1-0 yenerek şampiyon olmuştu. Galatasaraylı oyuncu Davinson Sanchez, “Messi sakatlanıp çıktı. Yerine fizik gücü yüksek Nico Gonzalez girdi. En iyi yaptıkları işi yaptılar, oyunu soğuttular ve kazandılar. Messi çıkmasa şampiyon olabilirdik” dedi.