SporWilfried Zaha gidiyor! Yeni adresi belli oldu

Wilfried Zaha gidiyor! Yeni adresi belli oldu

Paylaş
Wilfried Zaha gidiyor! Yeni adresi belli oldu

Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Takımdan ayrılması beklenen Wilfried Zaha'nın yeni adresi belli oldu. Geçtiğimiz günlerde bir taraftara verdiği cevapla gündeme gelen Zaha tepki çekmişti. Yaşananlardan sonra Fildişili oyuncunun takımdan ayrılacağı ortaya çıktı.

Okan Buruk yönetiminde geçtiğimiz yaz transfer dönemine oldukça hareketli giren Galatasaray, birçok dünya yıldızını kadrosuna katmıştı. Bunlardan biri de Wilfried Zaha olmuştu.

Haberin Devamı

Bu yıldızlar arasında Davinson Sanchez, Ndombele, Wilfried Zaha, Hakim Ziyech gibi futbolcular yer aldı. Ancak Galatasaray, yıldızlarla dolu takımından beklediğini alamadı ve yine geçtiğimiz sezonun ilk 11'ine dönmek zorunda kaldı.

YENİ TRANSFERLERİN MALİYETİ AĞIR OLDU

Ndombele, Zaha ve Ziyech, sezonun büyük bir bölümünde yedek kalırken bu isimlerin Galatasaray'a maliyeti de çok ağır oldu. Galatasaray'daki geleceği merak edilen Wilfried Zaha'nın ise takımda mutsuz olduğu ortaya çıkmıştı.

ZAHA'NIN YANITI OLAY OLDU

Bu sırada Zaha'nın sosyal medyada bir taraftara verdiği yanıt da gündeme olmuştu.

Fildişili futbolcu, bir taraftarın 'kendine takım bul' sözlerine karşılık Okan Buruk'a da gönderme yapan bir cevap verdi.

Haberin Devamı

"Yeni bir ligde ve yeni bir ülkede geçirdiğim 4 aylık sakatlığın ardından forma girdiğim ve gol atmaya başladığım ocak ayından itibaren garip bir şekilde yedek kaldığım gerçeğine bir bakalım mı? Yeterince uzun yazdığımı düşünüyorum."

ZAHA'NIN YENİ TAKIMI BELLİ OLUYOR

Okan Buruk tarafından takımda düşünülmediği iddia edilen Zaha'nın yeni adresi belli oluyor.

WEST HAM ONU İSTİYOR

İngiltere'ye dönüş yapacağı iddia edilen Fildişi Sahilli oyuncunun en ciddi talibi West Ham United. Ada ekibi, menajeri aracılığıyla bu isteği kulübe iletti.

Sarı-kırmızılılar, yüksek maliyetinden çıkmayı düşündüğü 31 yaşındaki oyuncuda pazarlığa açık olduğunu ifade etti. Bu sezon Galatasaray formasını 2 resmi maçta terleten 31 yaşındaki oyuncu, 10 gol ve 5 asistle oynadı.

PİYASA DEĞERİ 11 MİLYON EURO

Zaha'nın sarı-kırmızılılarla olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. 31 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeriyse 11 milyon Euro.