SporYabancı 14, MHK Başkanı Gündoğdu

Yabancı 14, MHK Başkanı Gündoğdu

Paylaş
Yabancı 14, MHK Başkanı Gündoğdu

İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminde ilk toplantısını yapan TFF’de görev bölümü yapıldı. MHK başkanlığına Ferhat Gündoğdu’nun getirileceği, yabancı sayısının 12’den 14’e çıkarılacağı öğrenildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 18 Temmuz’da Ankara’da yapılmış ve İbrahim Hacıosmanoğlu, Mehmet Büyükekşi’den 5 oy fazla alarak başkan seçilmişti. TFF, Hacıosmanoğlu başkanlığında ilk toplantısını dün gerçekleştirdi. Toplantıda görev bölümü yapılırken, yabancı sayısının 12’den 14’e çıkarılmasının kararlaştırıldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

AYAZ GENEL SEKRETER

TFF’de 1. Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, başkan vekili Bayram Saral, alt liglerden sorumlu yönetici Ural Aküzüm, Genel Sekreter Abdullah Ayaz’ın olması kararlaştırıldı. Ceyhun Kazancı ise Milli Takımlardan Sorumlu Yönetici olarak atanıyor. Kazancı böylece Hamit Altıntop’un görevini yapacak isim olarak belirlendi. Toplantıda ayrıca Vincenzo Montella’nın Milli Takım’da devam etmesi de oy birliğiyle kararlaştırıldı.

MHK LİSTESİ OLUŞUYOR

Toplantıda MHK Başkanı olarak Ferhat Gündoğdu ismi öne çıktı. 2021’de Serdar Tatlı’nın istifası sonrası MHK Başkanı olan Ferhat Gündoğdu’nun o dönemki ekibinde, Yunus Yıldırım, Ahmet Şahin, Sebahattin Şahin, Hakan Sivriservi, Kamil Abitoğlu, Nihat Mızrak, Hikmet Öksüzoğlu ve Serdar Çakıroğlu bulunuyordu.

Haberin Devamı