SporYarı final yakışır

Yarı final yakışır

Paylaş
Yarı final yakışır

A Milli Kadın Voleybol Takımı, çeyrek finalde bugün saat 10.00’da turnuvanın formda takımlarından Çin ile karşılaşacak. Milliler, kazanırsa yarı finale yükselerek Sırbistan-İtalya maçının galibiyle karşılaşıp madalya umutlarını yeşertecek.

Filenin Sultanları, çeyrek finalde Paris Olimpiyatları’nın iddialı takımlarından Çin ile bugün karşı karşıya gelecek. Ay-Yıldızlılar’ın kritik mücadelesi saat 10.00’da başlayacak. Karşılaşma TRT Spor’dan yayınlanacak. Milliler, şu ana dek tek yenilgisini İtalya karşısında 3-0’lık sonuçla aldı.

Haberin Devamı

ÇİN 3’TE 3 YAPTI

Çin, A Grubu’nda ABD, Sırbistan ve Fransa gibi takımlarla mücadele etti. Çin oynadığı 3 karşılaşmanın tamamını kazanırken, rakiplerine 3 set verdi. Bu eşleşmenin galibi İtalya- Sırbistan mücadelesinin kazananıyla yarı finalde karşılaşacak.

TEŞEKKÜRLER FERHAT

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’nda bronz madalya kazanan Ferhat Arıcan, Paris’te erkekler paralel bar aleti finallerinde mücadele etti. Milli sporcu, finalde aldığı 15.100 puanla oyunları 5. tamamladı. Tokyo ve son dünya şampiyonu Çinli Jingyuan Zou 16.200 puanla altın madalya alırken Ukraynalı Illia Kovtun 15.500 ile gümüş, Japon Shinnosuke Oka ise 15.300 ile bronz madalya elde etti.

GÜREŞTE REPESAJ BEKLİYORUZ

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda güreş müsabakaları dün başladı. Milli sporcu Buse Tosun Çavuşoğlu, kadınlar 68 kiloda mindere çıktı. ABD’li Amit Elor’la karşılaşan Çavuşoğlu, rakibine 10-2 mağlup oldu. Ay- Yıldızlı sporcu, rakibinin Elor’un bugün finale kalması durumunda, bronz madalya için repesaj maçlarına çıkma hakkı elde edecek.

Haberin Devamı

UMUDUMUZSUN BUSE NAZ

Olimpiyatlarda altın madalya umudumuz olan milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, bu gece yarı final maçına çıkıyor. Çakıroğlu, saat 23.15’te Filipinli Aira Villagas ile final mücadelesi verecek. Madalyayı garantileyen son olimpiyat ikincisi Çakıroğlu, ülkemize altın madalya getirmek istediğini söyledi.

CARİNİ ÖZÜR DİLEDİ

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda cinsiyetiyle ilgili tartışmalar yapılan Cezayirli boksör Imane Khelif karşısında ringden çekilen İtalyan Angela Carini, rakibinden özür diledi. Carini, “Uluslararası Olimpiyat Komitesi dövüşebileceğini söylediyse bu karara saygı duyarım. Bunu yapmayı amaçlamamıştım. Aslında ondan ve diğer herkesten özür dilemek istiyorum” diye konuştu.