SporYeni sağ bek Jelert

Yeni sağ bek Jelert

Paylaş
Yeni sağ bek Jelert

Galatasaray, Danimarka’nın Kopenhag takımında forma giyen Jelert transferini bitiriyor. Sarıkırmızılılar, oyuncunun bonservisi konusunda 8 milyon euroya anlaşmaya vardı.

Sağ bek transferinde gaza basan Galatasaray, rotasını Danimarka’ya çevirdi. Cim Bom, 21 yaşındaki Elias Jelert için Kopenhag ile resmi görüşmelere başladı. İlk görüşmede 10 milyon euro bonservis bedeli isteyen Kopenhag, 8 milyon euroya kadar indi. 8 milyon euroyu kabul eden sarı-kırmızılı yönetim, transferi bir an önce bitirmeyi hedefliyor. Yönetici İbrahim Hatipoğlu, İngiliz basınında çıkan Kieran Trippier’in gündemlerinde olmadığını belirtip “Şu an görüşme halinde olduğumuz 3 sağ bek var. Bunlardan biri Kopenhag’tan Elias Jelert” diyerek Danimarkalı futbolcunun transferini doğruladı. Galatasaray’ın Jelert’te birkaç gün içinde mutlu sona ulaşmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

6

21 yaşındaki sağ bek, Kopenhag ile 11’i Şampiyonlar Ligi olmak üzere 97 maça çıkıp 1 gol atarken 6 asist yaptı.

ÖZBEK’E YENİ DANIŞMAN

Galatasaray, ikinci başkan Metin Öztürk’ün kardeşi Çetin Öztürk’ün Dursun Özbek’in danışmanı olarak görev yapacağını açıkladı. Metin Öztürk, atamayla ilgili “Kardeşimin ücret alması söz konusu bile olamaz. Kendisi iki dönem kürek federasyonu başkanlığı yaptı” dedi.

MİLLİLER AYRI ÇALIŞTI

Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde çalıştı. A Milli Takım ile 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda mücadele eden Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz, Abdülkerim Bardakcı, Kaan Ayhan ve Yunus Akgün, takımdan ayrı çalışma gerçekleştirdi.

ASLANLAR BİR KEZ DAHA D-SMART’TA

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılar, ikinci etap çalışmaları için bulunduğu Avusturya’da ilk hazırlık maçına çıkıyor. Cim Bom, bugün Lecce ile karşılaşacak. Saat 20.30’da başlayacak mücadele Spor Smart ve D-Smart Go’dan yayınlanacak. Sarı-kırmızılı taraftarlar, Lecce maçının heyecanını bir kez daha D-Smart ekanlarında yaşayacak. Icardi ve Muslera’nın bugün ilk 11’de olması bekleniyor. Cim Bom, Avusturya’daki ilk kampındaki 3 hazırlık maçında 1 galibiyet alırken 2 kez yenildi.