SporYeniden Breivik

Yeniden Breivik

Paylaş
Yeniden Breivik

Galatasaray, orta sahada rotasyonu güçlendirmek adına çalışmaları sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar, UEFA’ya listeyi bildirse de lig ve kupa maratonunu düşünerek takviye planlıyor.

Yönetimin, daha önce de gündeme gelen Emil Breivik için yeniden devreye girdiği ortaya çıktı. Cim Bom, daha önce ikna ettiği 24 yaşındaki Norveçli oyuncu için Molde’nin kapısını bir kez daha çaldı. Aslan, bu kez orta yolu bulup transferi bitirmek istiyor. Yönetim, 3 milyon euro civarında bir bonservis bedeliyle oyuncuyu kadroya katmayı planlıyor.

Haberin Devamı

DUBOİS İMZALADI

Galatasaray’dan ayrılan Leo Dubios’nın yeni adresi Eyüpspor oldu. Süper Lig ekibi, Fransız sağ bek ile 1 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Resmi imzayı atan Dubois, “Burada olduğum için çok mutluyum. Bütün sezon takım arkadaşlarımla birlikte mücadele edeceğiz ve tüm hedeflerimize ulaşacağız” şeklinde konuştu.

TEMPO ARTTI

Galatasaray, Rize maçı hazırlıklarına önceki gün başlamıştı. Teknik direktör Okan Buruk, dün vites yükseltti. Cim Bom, dünü çift idmanla geçirdi. Genç teknik adam, yapılan antrenmanlarda takıma kondisyon yüklemesi yaptı.

MASKESİ SATIŞTA

Galatasaray, dünya yıldızı yeni transferi Osimhen için özel bir maske hazırladı. Ön siparişe açılan maskelerin fiyatı 349.99 TL olarak belirlendi. Ön siparişler, 20 Eylül’den itibaren kargoya teslim edilecek.

Haberin Devamı