SporYeniden Hong

Yeniden Hong

Paylaş
Yeniden Hong

Haftayı maç yapmadan geçirecek olan Trabzonspor’da yönetim, transfer çalışmalarına hız verdi. Bordo-mavililer, daha önce de gündemine aldığı Hyunseon Hong için yeniden nabız yoklamaya başladı.

Fırtına, Güney Koreli 10 numara için Gent ile bir kez daha pazarlık masasına oturacak. Belçika ekibiyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 9 milyon euro. Bu sezona hızlı başlayan yıldız oyuncu, 4 maçta 2 gol ve 3 asistlik performans sergilemiş durumda. Bordo-mavili yönetim, Gent ile makul bir bonservis bedeline anlaşıp transferi bitirmeye çalışacak.

Haberin Devamı

TEKLİC SİVAS’A

Fırtına’nın geçtiğimiz sezon kattığı ancak beklentileri karşılayamayan Teklic, yarım sezonu Karagümrük’te kiralık geçirmişti. Trabzonspor’a geri dönen 24 yaşındaki Hırvat 10 numaranın geleceği belirsizliğini koruyor. Edinilen bilgilere göre Sivasspor’un Teklic’e ilgisi var ve transfer görüşmeleri başladı

MENDY’YE TALİP VAR

Geçtiğimiz sezon transfer olduğu Trabzonspor’da taraftarın sevgilisi haline gelen Mendy’ye talip çıktı. İngiliz ekibi Crystal Palace’ın, 24 yaşındaki futbolcu ile ilgilendiği öne sürüldü. Ada basınında çıkar haberlere göre Premier Lig temsilcisi, bu transferde ısrarcı ancak görüşmelerde henüz bir orta yol bulunamadı. Fransız ön libero, geçtiğimiz sezon ligde 31 maçta görev yapıp 1 gol kaydetmişti.

Haberin Devamı

SAVİC SEVİNCİ

Bordo-mavililerin yeni transferi Stefan Savic, ilk hafta Sivas ile oynanan maçta talihsiz bir sakatlık yaşamıştı. 33 yaşındaki Karadağlı stoperden sevindirici haber geldi. Savic, Konferans Ligi Play-Off’unda St.Gallen ile karşılaşacak Trabzonspor’un önceki gün yaptığı idmanda yer aldı. Bireysel çalışan tecrübeli oyuncunun kısa zamanda takıma katılacağı öğrenildi.

HAKEMLER AÇIKLANDI

Trabzonspor’un 22 Ağustos’ta St.Gallen ile oynayacağı Konferans Ligi Play-Off ilk maçını Portekizli hakem Miguel Nogueira yönetecek. UEFA, 29 Ağustos’ta Trabzon’da oynanacak rövanşa ise Letonyalı hakem Andris Treimanis’i atadı.