SporYeniden Lerma

Yeniden Lerma

Paylaş
Yeniden Lerma

Galatasaray’da ara transfer çalışmaları şimdiden başladı. Orta alana oyunun her iki yönünü de iyi oynayan bir isim arayan sarı-kırmızılılar, Jefferson Lerma’yı yeniden gündemine aldı. Cim Bom, Crystal Palace forması giyen Kolombiyalı oyuncuyu yaz döneminde de istemiş ancak transfer gerçekleşmemişti.

29 yaşındaki futbolcu, bu sezon Premier Lig’de oynadığı 7 maçta galibiyet alamayan İngiliz ekibinden ayrılmak istiyor. Yönetim, güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan Lerma için Crystal Palace’ın kapısını çalacak. Yıldız oyuncunun, kulübüyle 2026 yılına kadar sözleşmesi var. Sarı-kırmızılılar, 10 milyon euro civarı bir bonservis bedeliyle bu transferi bitirmeyi hedefliyor. Lerma, 50 kez formasını giydiği Kolombiya Milli Takımı’nın da vazgeçilmez isimlerinden.

Haberin Devamı

2018 yılında Levante forması giyerken yıldızını partalan Lerma, o dönem İngiliz ekibi Bournemouth’a 30 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.

JAKOBS DÖNDÜ

Senegal Milli Takımı’nda bulunan Jakobs, sakatlığı nedeniyle kamptan ayrıldı. Senegal Futbol Federasyonu, 25 yaşındaki oyuncunun dizindeki sakatlığının ameliyatsız tedavisi ve dinlenebilmesi için Türkiye’ye geri gönderildiğini duyurdu.

ASLAN HIZ KESMİYOR

Cim Bom, Antalya maçı hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleşen antrenmana milli takımlarda olan futbolcular katılmadı. Çalışmada, özellikle takımda az süre alan isimlerin istekli halleri göze çarptı.

NELSSON’A KANCA

İspanya’dan sürpriz bir transfer iddiası geldi. İspanyol basını, ara transferde savunmaya takviye yapmayı planlayan Real Betis’in, Victor Nelsson ile ilgilendiğini yazdı. La Liga ekibinin, Danimarkalı stoper için 18 milyon euroluk bir teklif yapmaya hazırlandığı öne sürüldü. Galatasaray formasıyla 134 maça çıkan 26 yaşındaki futbolcu, 4 gol ve 1 asist üretmişti.

Haberin Devamı

ZAHA KADRO DIŞI

Sarı-kırmızılıların Lyon’a kiraladığı Zaha, Fransız ekibinde ‘İstenmeyen adam’ ilan edildi. Fransız basını, teknik direktör Pierre Sage’nin 31 yaşındaki futbolcuyu, disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bıraktığını duyurdu. Haberde, ismi Trabzonspor ile anılan Gift Orban’ın da Zaha ile aynı kaderi paylaştığı belirtildi.

BİR NUMARA KİM OLACAK?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Muslera’nın sezon sonu ülkesine dönmek istediğini açıklamıştı. Sarı-kırmızılılarda, 14 sezon sonra kaleci arayışı başladı. Yönetim, Uruguaylı file bekçisinin ayrılması halinde kaleye iki takviye birden planlıyor. Hedef, bir yabancı bir de yerli isimle kaleyi sağlama almak.