SporYeniden McTominay

Yeniden McTominay

Paylaş
Yeniden McTominay

Galatasaray’da transfer gündeminin 1 numaralı maddesi orta saha.. Sarıkırmızılılar İskoç orta saha Scott McTominay ile yeniden temas kurdu.

Yönetimin Manchester Unitedlı yıldız orta sahaya senelik 5 milyon euro teklif yaptığı ve oyuncunun bu teklife sıcak baktığı öğrenildi. Manchester United ile bonservis pazarlıklarına giren Cim Bom, transferi bir an önce olumlu sonuçlandırmayı hedefliyor. Manchester United dışında başka bir takımda forma giymeyen Scott McTominay, İngiliz devinde 252 maça çıktı ve 29 gol, 8 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

TAKIM BULAMAZSA SERBEST KALACAK

Galatasaray, Sergio Oliveira ile yolları ayırmak için görüşmelerini sürdürüyor. Sarı-kırmızılılardan yıllık 2 milyon 750 bin euro net ücret alan ve 2 sene daha kontratı bulunan Oliveira’nın takım bulamaması halinde alacaklarına karşılık serbest bırakılabileceği de belirtildi.

YUNUS’UN YENİ TALİBİ EYÜP

Cim Bom’da birçok kulübün radarında olan Yunus Akgün’e Eyüpspor talip olu. Süper Lig’in yeni ekibinin Yunus’u kiralık olarak kadrosuna katmak istediği ve resmi teklif yaptığı öğrenildi. Milli futbolcu ise Avrupa’da oynamak istiyor.

BEŞİKTAŞ’A BİLENİYOR

Sarı-kırmızılılar, cumartesi günü Beşiktaş ile oynayacağı Süper Kupa finalinin hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Okan Buruk’un Icardi’yle özel ilgilendiği ve yıldız futbolcuyu derbiye hazırladığı öğrenildi.

Haberin Devamı

HAMZA AKMAN DANİMARKA’YA

Galatasaray’dan ayrılan genç futbolcu Hamza Akman, Danimarka’ya transfer oluyor. 19 yaşındaki futbolcu, Sonderjyske ile anlaştı. Bugün Danimarka’ya gidecek olan Hamza, sağlık kontrollerinin ardından imza atacak. Galatasaray’da A takımda 3 maçta süre bulan genç futbolcu, 1 gol attı ve 1 asist yaptı.

SARA PAHALI GELDİ

Cim Bom, Norwich City’nin Brezilyalı yıldızı Gabriel Sara için nabız yokladı. Norwich City, Brezilyalı orta saha için kapıyı 30 milyon eurodan açtı. Rakamı yüksek bulan sarı-kırmızılı yetkililer bu transfer için acele etmeyi planlamıyor.