SporYeniden Yasin

Yeniden Yasin

Paylaş
Yeniden Yasin

Beşiktaş, devre arası yapılacak takviyelere odaklandı. Yönetim, Bronckhorst’un raporu doğrultusunda önceliği sol bek verecek.

Siyah-beyazlılarda, bu bölgede Masuaku neredeyse alternatifsiz durumda. Bu mevkide zaman zaman Emirhan görev yapsa da Kartal, esas bölgesi sol bek olan bir isim arıyor. Beşiktaş, Yasin Özcan’ı yeniden listenin ilk sırasına aldı. Yönetim, Kasımpaşa forması giyen 18 yaşındaki futbolcu için temaslara başlayacak. Genç futbolcu, sol bekin yanı sıra stoperde de görev yapabiliyor. Yaz transfer döneminde de siyah-beyazlıların sıkı takibinde olan Yasin, bu sezon Kasımpaşa’da 8 maçta 694 dakika oynadı.

Haberin Devamı

YILDIZLAR YETİŞECEK

28 Ekim’de Galatasaray deplasmanına gidecek olan Beşiktaş’a sakat isimlerden iyi haber geldi. Sakatlığı nedeniyle milli takım kadrosundan çıkarılan kaleci Mert’in derbiye kadar tamamen hazır hale geleceği öğrenildi. Sol uyluk arka adalesinde yırtık tespit edilen Paulista ise Konya maçını kaçıracak ancak Galatasaray karşısında sahaya çıkabilecek.

SİZLERE GÜVENİYORUM

Siyah-beyazlılarda teknik direktör Bronckhorst, takıma 4 gün moral izni vermişti. Hollandalı hocanın, futbolculara hitaben bir konuşma yaptığı öğrenildi. Gio, “Sakatlıklar olur, form düşüklüğü yaşanır ama bunların üstesinden gelecek gücümüz var. Sizlere güveniyorum. Beşiktaş, ligin en izlenebilir takımı. Teknik ve taktik açıdan diğer takımlardan çok farklıyız. Kafamızda şampiyonluk var, bunu da başaracağız” ifadelerini kulla

Haberin Devamı