SporYıldız avı

Yıldız avı

Paylaş
Yıldız avı

Fenerbahçe, ses getiren trensferlerine yenilerini eklemeye hazırlanıyor. Yönetimin listesinde dünya yıldızları var. Sarı-lacivertlilerin, Raheem Sterling ve Cristian Medina için transfer taarruzuna başladığı öğrenildi.

Fenerbahçe, büyük yankı uyandıran transferlerine yenilerini eklemek istiyor. Sarılacivertlilerin listesinde dünya yıldızları var. Yönetim, geçtiğimiz aylarda gündeme gelen Raheem Sterling için yeniden harekete geçti. Daily Mirror, Chelsea’de gözden çıkarılan 29 yaşındaki İngiliz kanat oyuncusu için Kanarya’nın teklif sunmaya hazırlandığını duyurdu. Haberde, Fenerbahçe’nin Mourinho faktörüyle Sterling’i kiralamaya yakın olduğu belirtildi. Bir iddia da Arjantin basınından geldi. Sarılacivertlilerin, Boca Juniors forması giyen Cristian Medina ile 8+3 milyon dolarlık teklifte bulunduğu öne sürüldü. Arjantin temsilcisinin 22 yaşındaki orta saha için kapıyı 13.5 milyon eurodan açtığı öğrenildi. Yönetim, eksik olan 6-8 numara ve kanat takviyeleriyle gövde gösterisi yapmayı planlıyor.

Haberin Devamı

35

Sterling, 2019 yılının aralık ayında 160 milyon euro piyasa değerine ulaşmıştı. İngiliz futbolcunun güncel değeri ise 35 milyon euro olarak gösteriliyor.

FERDİ BELİRSİZ

Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu’nun takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyor. Yıldız futbolcuya, Brighton’ın yoğun ilgisi sürüyor. İngiliz ekibinin hocası Fabian Hürzeler, sol bek Valentin Barco’nun satışına onay verdi. Bu gelişme, Brighton’ın Ferdi’yi kadrosuna katacağı şeklinde yorumlandı. İngiliz basını ayrıca, 24 yaşındaki oyuncuyla ilgilenen Manchester United’ın ise transferden vazgeçtiğini aktardı.

DEĞİŞİM ZAMANI

Mourinho, kadroda revizyona hazırlanıyor. Portekizli hoca, sakatlığını atlatan Fred’e orta sahada görev verecek, Szymanski’yi 10 numara pozisyonuna çekecek. Becao kulübeye gidecek, Djiku 11’de başlayacak. Çift forvetten vazgeçecek olan Mourinho, forvete Dzeko’yu koyacak, Nesyri ise hamle oyuncusu olacak. Rize deplasmanında İrfan Can da formasına kavuşacak

Haberin Devamı

BECAO GİDERSE MERİH GELECEK

İtalyan basını, Atalanta’nın Becao transferi için Fenerbahçe’nin kapısını çaldığını duyurdu. Serie A ekibinin, 28 yaşındaki stoper için 1.5 milyon euro kiralama bedeli ile 9 milyon euroluk satın alma opsiyonu içeren bir teklif sunduğu belirtildi. Haberde, sarı-lacivertlilerin teklifi geri çevirdiği ve rakamın yükseltilmesini talep ettiği öğrenildi. Yönetim, bu transferin gerçekleşmesi halinde Al Ahli’den ayrılmak isteyen Merih Demiral’ı kadroya katmak istiyor.

ÇABUKLUK ÇALIŞTI

Fenerbahçe, dün yaptığı antrenman ile Rize maçı hazırlıklarını sürdürdü. Mourinho yönetiminde gerçekleştirilen idman ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.