SporYıldızlara yakın takip

Yıldızlara yakın takip

Paylaş
Yıldızlara yakın takip

Fenerbahçe’yi ocak ayında hareketli bir ara transfer dönemi bekliyor. Cristian Medina’yı kadroya katmayı planlayan sarı-lacivertlilerde, iki sürpriz ayrılık yaşanabilir.

Kanarya’nın 19.5 milyon euroluk kulüp rekoru olan bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Nesyri’ye, geldiği takım Sevilla yeniden talip. İspanyol basını, hücum hattında büyük sıkıntı yaşayan La Liga ekibinin çareyi tekrar 27 yaşındaki Faslı forvette aradığını duyurdu. Çarpıcı bir transfer iddiası da Amrabat için geldi. Faslı ön libero, dünya devi Manchester City’nin yakın takibinde. İngiliz medyası, Premier Lig ekibini çalıştıran Guardiola’nın, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Rodri’nin yerine Amrabat’ı istediğini öne sürdü. Aktarılan haberlerde, Fenerbahçe’nin her iki oyuncuyu da bırakmaya sıcak bakmadığının altı çizildi.

Haberin Devamı

BAY ÇALIM MAXİMİN

Milli arada Süper Lig’in farklı istatistikleri mercek altına alındı. Opta’nın analizlerinden biri de en çok çalım atan oyuncunun belirlenmesiydi. Listesinin zirvesinde Maximin yer aldı. 19 çalımı bulunan Fenerbahçe’nin Fransız kanat oyuncusunu, 18 çalımla Trabzonsporlu Draguş ile 17 çalımı olan Antalyalı Moussa Djenepo takip etti.

NEFES NEFESE SONA ERECEK!

Futbol veri sitesi Euro Clup Index, Süper Lig’i simüle ederek Galatasaray’ın, Fenerbahçe’nin 2 puan önünde şampiyon olacağını ön görmüştü. 8. hafta sonrası tahmin revize edildi. Yeni güncellemeye göre sarı-lacivertliler, ezeli rakibi ile olan farkı kapattı. Analizde iki takımın da ligi 89 puanla bitireceği varsayımında bulunuldu.

Haberin Devamı

MANU KARIŞTI

24 Ekim’de Avrupa Ligi 3. hafta maçında Fenerbahçe’ye konuk olacak Manchester United’da işler yolunda gitmiyor. Sakatlıklarla boğuşan İngiliz ekibinde teknik patron Erik ten Hag’ın koltuğu sallantıda. Aston Villa maçında ilk 11’de olmayan Lisandro Martinez ile Matthijs de Ligh’ın kadro dışı kaldığı iddia edildi. Yıldız futbolcu Bruno Fernandes de cezası nedeniyle Fenerbahçe maçında olmayacak.

EKSİK FENER HIZ KESMEDİ

Fenerbahçe’de Samsun maçı hazırlıkları sürüyor. Mourinho yönetiminde yapılan antrenmanda milli takımlara giden oyuncular ile sakatlığı bulunan futbolcular yer almadı. Portekizli teknik adam, eksik kadroya rağmen yüksek tempolu bir çalışma yaptırdı. Genç oyuncuların da yer aldığı dar alandaki çift kale maçı kazanan takım, zafer pozu verdi.

EUROLEAGUE’DE TÜRK DERBİSİ

EuroLeague’in ikinci haftası Türk derbisine sahne olacak. Anadolu Efes, saat 20.30’da başlayacak mücadelede Fenerbahçe Beko’yu konuk edecek. Basketbol Gelişim Merkezi’nde oynanacak dev karşılaşma S Sport’tan yayınlanacak. Sarı-lacivertliler bu sezon EuroLeague’e Olympiakos, lacivert-beyazlılar ise Bologna galibiyetiyle başladı. İki takım en son 29 Eylül’de Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda karşılaşmış ve Efes, rakibini 83-82 yenerek kupayı kaldırmıştı.