SporYine yeni rekor

Yine yeni rekor

Paylaş
Yine yeni rekor

Okan Buruk ile üst üste 2 lig şampiyonluğunda birçok rekoru kıran Galatasaray, bugün Kasımpaşa karşısında kazanırsa ilk 7 haftayı kayıpsız geçecek. Bu sonuç kulüp tarihinde bir ilk olacak.

Galatasaray, bugün konuk edeceği Kasımpaşa karşısında yeni bir rekor için sahaya çıkacak. Ligde 6’da 6 yapan Cim Bom, bugün kazanırsa Okan Buruk, sarı-kırmızılı kulüp tarihinde 7’de 7 ile lige başlayan ilk teknik adam olacak. Buruk, geçtiğimiz hafta Frank Rijkaard’ın 2009-2010 sezonundaki 6 galibiyetli başlangıç rekorunu egale etmişti. Cim Bom, gol yollarındaki etkinliğiyle de dikkat çekiyor. Sarı-kırmızılılar, ligdeki ilk 6 maçında 20 kez ağları havalandırıp 3 gol ortalamasının üzerine çıktı. Lig lideri sarı-kırmızılılar, şu an ligde en çok gol atan takım konumunda. Cim Bom, bu arada Kasımpaşa’yla oynadığı son 7 lig maçının 6’sını kazanırken, sadece 1 kez mağlup oldu.

Haberin Devamı

MÜTHİŞ İKİLİ SAHADA

Cim Bom, Icardi’nin sahalara dönmesiyle merakla beklenen forvet hattına bugünkü Kasımpaşa maçıyla birlikte kavuşacak. Teknik direktör Okan Buruk, Icardi’yle birlikte 100 milyon euroluk forvet Victor Osimhen’e ilk 11’de şans verecek. Buruk, geçtiğimiz hafta iki yıldız forvetini bazı maçlarda 11’de oynatacağını dile getirmişti.

RİGAS DAĞILDI

Galatasaray’ın Avrupa Ligi’nde bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Rigas Skola, ilk maçında farklı yenildi. Letonya ekibi Rumen Steaua Bükreş’e (FCSB) 4-1 mağlup oldu.

DİŞİ ASLANLAR’A ZORLU RAKİPLER

Kadın futbolunda ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde ilk kez temsil edecek olan Galatasaray Petrol Ofisi’nin rakipleri belli oldu. Sarı-kırmızılılar A Grubu’nda Lyon, Wolfsburg ve Roma ile mücadele edecek.

Haberin Devamı

37

Galatasaray’da teknik adam olarak üçüncü sezonu geçiren Okan Buruk’un 37 galibiyeti bulunuyor.