SporYoung Boys - Galatasaray maçı kaç kaç bitti, kim kazandı? Young Boys - Galatasaray maçı kaç gol var, kim attı? Boys - Galatasaray maçı özet

Young Boys - Galatasaray maçı kaç kaç bitti, kim kazandı? Young Boys - Galatasaray maçı kaç gol var, kim attı? Boys - Galatasaray maçı özet

Paylaş
Young Boys - Galatasaray maçı kaç kaç bitti, kim kazandı? Young Boys - Galatasaray maçı kaç gol var, kim attı? Boys - Galatasaray maçı özet

Young Boys ve Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in heyecan dolu bir karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Futbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği bu mücadele, iki takımın da sahadaki performanslarıyla dikkat çekti. Peki, Young Boys - Galatasaray maçı kaç kaç bitti? Young Boys - Galatasaray maç özeti ve golleri! Young Boys - Galatasaray maçı kim kazandı, golleri kim attı?

Young Boys - Galatasaray maçı kaç kaç bitti? Sorusu merak ediliyor. Maçın sonucunu merak eden taraftarlar, Young Boys - Galatasaray maçının nasıl sonuçlandığını ve maçın gollerini öğrenmek için araştırmalara başladı. Peki, Young Boys - Galatasaray maçı kaç kaç bitti? Young Boys - Galatasaray maç özeti ve golleri! Young Boys - Galatasaray maçı kim kazandı, golleri kim attı? 

Haberin Devamı

YOUNG BOYS - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ, KİM KAZANDI? 

Young Boys ile Galatasaray arasında oynanan Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçı 3-2'lik skorla sona erdi. Maçta öne geçen taraf Young Boys oldu ve temsilcimiz Galatasaray, bu sonuçla sahadan mağlup ayrıldı. 

YOUNG BOYS - GALATASARAY MAÇI KAÇ GOL VAR, KİM ATTI? 

Young Boys - Galatasaray maçında toplam 5 gol atıldı. Ev sahibi takımın gollerini Monteiro ve Ugrinic attı. Galatasaray’ın iki golünü ise Batshuayi kaydetti. Monteiro iki gol atarken, Ugrinic penaltıdan gol buldu. Batshuayi ise oyuna girdikten sonra iki gol attı. 

YOUNG BOYS - GALATASARAY MAÇI ÖZETİ 

Galatasaray, Young Boys karşısında zorlu bir mücadele verdi. İlk yarıda iki golle geriye düşen sarı-kırmızılılar, ikinci yarıda Batshuayi'nin oyuna girmesiyle skoru 2-2'ye getirmeyi başardı. Ancak maçın son dakikalarında verilen penaltı kararıyla Young Boys bir kez daha öne geçti ve maçı 3-2 kazandı. Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı, penaltıya sebep olduğu pozisyonda kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Maçın rövanşı İstanbul'da oynanacak. 

Haberin Devamı