Spor Yürüyelim arkadaşlar

Yürüyelim arkadaşlar

Paylaş
Yürüyelim arkadaşlar

A Milli Takım, Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Avusturya ile Leipzig’de karşı karşıya gelecek. Saat 22.00’de başlayacak maçı TRT 1 naklen yayınlayacak. Statta binlerce, Türkiye’de milyonlarca yürek çeyrek final yolculuğumuza tanık olmaya hazır.

Avrupa Şampiyonası’nda son 16 turuna yükselen A Milli Takım bugün Leipzig’de Avusturya ile karşı karşıya geliyor. Saat 22.00’de başlayacak, TRT 1’den naklen yayınlanacak maçı Portekizli hakem Artur Soares Dias yönetecek. Ay-yıldızlı ekibimiz grup maçlarında olduğu gibi Avusturya önünde de büyük bir taraftar desteği ile sahada olacak. Statta binlerce vatandaşımız dışında Türkiye’de 85 milyon bu gece ekranlara kilitlenecek.

Haberin Devamı

İNANCIMIZ TAM

Maç berabere sonuçlanırsa uzatmaya, yine eşitlik bozulmazsa penaltılara gidecek. Bu turu geçersek rakibimiz Hollanda- Romanya eşleşmesinin galibi olacak. Çeyrek final maçı 6 Temmuz’da Berlin’de oynanacak. Teknik ekip hazır, futbolcular inançlı, A Milli Takım’dan bir zafer daha bekliyoruz.

BAYRAM YAŞATACAĞIZ

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, “Dersimize iyi çalıştık, çeyrek finale çıkmak için Avusturya önünde olacağız ve başaracağız” dedi. Karşılaşma öncesinde basının sorularını cevaplayan İtalyan teknik adam kadro konusunda sır vermezken, “En iyi 11 sahada olacak. Önemli olan başlayan değil, bitiren 11’dir. Bu coşkulu taraftara, Türkiye’deki milyonlarca vatandaşa bir bayram yaşatmak istiyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

HAYALLERİMİZ BÜYÜK

Grup ilk maçlarının en iyi golünü atan Mert Müldür de, Avusturya’ya yenerek çeyrek finale kalacaklarını iddia etti. Tecrübeli sağ bek şunları söyledi: “Kolay maç yok. Avusturya’yı tanıyoruz. Zaaflarını, ilk maçta yaptığımız hataları biliyoruz. Hayallerimiz büyük, başaracak gücümüz var. Taraftarımızın desteği ile çeyrek finale, hatta daha ilerilere gideceğiz.”

KAPTAN HAKAN MORAL VERDİ

Cezalı Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydın bugün forma giyemeyecek. Cezası biten Abdülkerim ise oynayabilecek. Kaptan Hakan kampta sürekli olarak arkadaşlarına, “Başaracaksınız, çeyrek final bizi bekliyor” diye moral veriyor.

KART GÖRMEYİN

Avusturya maçı öncesinde 10 oyuncumuz ceza sınırında. Zeki, Salih, Kenan, İsmail, Mert Günok, Uğurcan, Mert Müldür, Orkun, Kaan ve Arda kart görürse, milli takımın çeyrek finale çıkması halinde cezalı olacak.