SporYusuf Yazıcı'ya Fener kancası

Yusuf Yazıcı'ya Fener kancası

Paylaş
Yusuf Yazıcı'ya Fener kancası

Fransız basını, sarı-lacivertlilerin Lille ile sözleşmesi sona eren milli futbolcuyu transfer etmek için harekete geçtiğini yazdı. Birkaç güne görüşmenin gerçekleşeceği belirtildi.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Fransız basınından RMC Sport’ta yer alan habere göre; sarı-lacivertliler milli futbolcu Yusuf Yazıcı’yı kadrosuna katmak için harekete geçti. Haberin detayında, Lille ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Yusuf Yazıcı’yı transfer etmek isteyen Fenerbahçei yakın zamanda yıldız orta sahaya teklifte bulunacak. 27 yaşındaki başarılı futbolcu, geçtiğimiz sezon Lille formasıyla 42 resmi maça çıkarken, 12 gol, 4 asistlik performans sergiledi. Öte yandan haberde; Yusuf Yazıcı ile Milan’ın da yakından ilgilendiği aktarıldı.

Haberin Devamı

13 YIL GEÇSE DE UNUTMAYACAĞIZ!

Fenerbahçe, 3 Temmuz tepkisini 13. yılında da dile getirdi. Kulüp, “Bu kumpasın rol sahiplerinden hesap sorulana, maddi ve manevi zararlarımız tazmin edilene kadar mücadelemizin bitmeyeceğini bugün bir kez daha vurguluyoruz” açıklamasını yaparken eski başkan Aziz Yıldırım da “Bugün 3 Temmuz ruhuna her zamankinden daha fazla sarılma zamanıdır” dedi.