SporZafer peşinde

Zafer peşinde

Paylaş
Zafer peşinde

Süper Lig’de 4. haftanın açılışını Fenerbahçe yapacak. Sarı-lacivertliler, saat 21.00’de başlayacak karşılaşmada Alanyaspor’u konuk edecek. Mücadeleyi Mehmet Türkmen yönetecek.

Haftaya lider giren Kanarya, Akdeniz ekibi karşısında kazanıp zirvedeki yerini korumak istiyor. Rakibiyle sahasında bugüne kadar 8 kez karşılaşan Fenerbahçe, bu süreçte 4 galibiyet ve 3 beraberlik alırken 1 yenilgi yaşadı. Bu maçlarda rakip ağları 17 kez havalandıran Fener, kalesinde 7 gol gördü. Geçtiğimiz sezon aldığı 4 maçlık cezayı tamamlayan Mert Hakan, Mourinho’nun görev vermesi halinde ilk lig maçına çıkacak. Ayak bileğinde yaşadığı sakatlığın ardından bireysel çalışmalara başlayan Osayi de maç kadrosunda olacak.

Haberin Devamı

CEZALARDA İNDİRİM

Tahkim Kurulu, Göztepe maçında yaşanan olaylar sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile genel sekreter Burak Çağlan Kızılhan’a verilen para cezalarında indirime gitti. Koç’un 504 bin, Kızılhan’ın ise 336 bin TL olan cezaları 168’er bin TL’ye düşürüldü.

SZYMANSKİ’YE ÖZEL GÖREV

Fenerbahçe’de teknik direktör Mourinho, Alanyaspor maçı için Szymanski’yi özel olarak hazırladı. Rize maçının ardından, “Keşke kadroda 3 tane Szymanski olsa” ifadesini kullanan Portekizli hoca, Polonyalı futbolcuya yine 10 numara pozisyonunda görev verecek. Hücumda tüm pas trafiğini Szymanski üzerinden yönetmeyi planlayan Mourinho, oyuncusundan sık sık şut çekmesini de istedi.