SporZaniolo giderken de kazandıracak! Galatasaray’ın beklentisi 20 milyon euronun üzerinde

Zaniolo giderken de kazandıracak! Galatasaray’ın beklentisi 20 milyon euronun üzerinde

Paylaş
Zaniolo giderken de kazandıracak! Galatasaray’ın beklentisi 20 milyon euronun üzerinde

Galatasaray’da yönetim değişikliğinin ardından yeni sezon planları için harekete geçildi. Erden Timur’un yerine gelen İbrahim Hatipoğlu, Nicolo Zaniolo’nun yurt dışına satışı için temaslarda bulunuyor. Buna göre Zaniolo için 3 kulüple masaya oturulurken, sarı kırmızılı kulübün bu satıştan büyük gelir elde etmesi bekleniyor.

Galatasaray ile Nicolo Zaniolo’nun yollarının kısa süre içinde ayrılması bekleniyor. İbrahim Hatip İtalyan yıldızın satışı için yurt dışı görüşmelerine başladı. Cuma akşamına kadar 3 kulüple masaya oturulması beklenirken, bu kulüplerden en ciddi teklifi veren takımın Atalanta olduğu belirtildi. Galatasaray’ın bu satıştan beklentisi ise en az 20 milyon Euro.

Haberin Devamı

Zaniolo giderken de kazandıracak Galatasaray’ın beklentisi 20 milyon euronun üzerinde

ROMA İLE ANLAŞILMIŞTI

Geçen sezon da Aston Villa’ya 5 milyon Euro’ya kiralanan Zaniolo’dan böylece ciddi bir kâr elde edilmiş olacak. Sarı-Kırmızılılar, genç oyuncunun bonservisi için Roma’yla taksitler halinde 15 milyon Euro’ya anlaşmıştı.

SATIŞTAN YÜKSEK PAY MADDESİ

Tekrar para kazandıracak Galatasaray cephesinin bir başka beklentisi de Zaniolo’nun yeni kulübüyle yapılacak olan bir sonrasi satıştan yüksek bir pay yüzdesi.

Nicolo Zaniolo'nun yeni takımının cuma akşamına kadar belli olacağı tahmin ediliyor.

Zaniolo giderken de kazandıracak Galatasaray’ın beklentisi 20 milyon euronun üzerinde

TEKRAR PARA KAZANMA FIRSATI

Çünkü 24 yaşındaki futbolcunun, Serie A’da tekrar patlama yaparak, yakın gelecekte yine büyük bir Avrupa devine transfer olma ihtimali oldukça yüksek görülüyor. Sarı-Kırmızılılar böylece birkaç sezon içerisinde Zaniolo’dan tekrar para kazanma fırsatı bulabilecek.

Haberin Devamı