SporZehra Güneş Dominik maçında oynayacak mı? Zehra Güneş kadroda mı, Dominik Cumhuriyeti - Türkiye maçında var mı?

Zehra Güneş Dominik maçında oynayacak mı? Zehra Güneş kadroda mı, Dominik Cumhuriyeti - Türkiye maçında var mı?

Paylaş
Zehra Güneş Dominik maçında oynayacak mı? Zehra Güneş kadroda mı, Dominik Cumhuriyeti - Türkiye maçında var mı?

Dominik Cumhuriyeti ile karşılaşacak olan Filenin Sultanları'nda Zehra Güneş’in yer alıp, almayacağı merak konusu oluyordu. Peki, Zehra Güneş Dominik maçında oynayacak mı? Zehra Güneş kadroda mı, Dominik Cumhuriyeti - Türkiye maçında var mı?

Zehra Güneş Dominik maçında oynayacak mı? Sorusu, 2024 Paris Olimpiyatları’ndaki ilk grup maçımızda Hollanda ile karşı karşıya gelmemizin ardından birçok sporsever tarafından merak edildi ve maça kısa bir süre kala gündemdeki yerini aldı. Peki, Zehra Güneş Dominik maçında oynayacak mı? Zehra Güneş kadroda mı, Dominik Cumhuriyeti - Türkiye maçında var mı?

Haberin Devamı

ZEHRA GÜNEŞ DOMİNİK MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda A Milli Kadın Voleybol Takımı, Dominik Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Zehra Güneş, bu maçta ana kadroya alınarak oynama şansı elde etti. İlk maçta rezerv oyuncu olarak yazılmış ve forma giymemişti. Yarınki mücadelede Beyza Arıcı, rezerv (+1) oyuncu pozisyonunda yer alacak.

Zehra Güneş Dominik maçında oynayacak mı Zehra Güneş kadroda mı, Dominik Cumhuriyeti - Türkiye maçında var mı

FİLENİN SULTANLARI MAÇI HANGİ KANALDA?

Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda voleybol heyecanı TRT Spor ekranlarında yaşanacak. Türkiye - Hollanda karşılaşması TRT Spor’dan canlı olarak izleyiciyle buluşacak. Olimpiyat oyunlarında diğer mücadeleler TRT Spor Yıldız ekranlarından da takip edilebilecek.

TÜRKİYE - HOLLANDA VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024’te ilk maçını 29 Temmuz Pazartesi günü saat 10.00’da Hollanda'ya karşı oynayacak.