SporZorlu pazar

Zorlu pazar

Paylaş
Zorlu pazar

Süper Lig’de kritik maçlar oynanacak. Fenerbahçe, lig ikincisi Samsunspor ile deplasmanda oynarken, üçüncü sıradaki Beşiktaş’ın konuğu ise Konyaspor olacak.

EKSİK KARTAL KONYA ÖNÜNDE

Haberin Devamı

Zirveden kopmak istemeyen Beşiktaş, 9. hafta maçında Konyaspor’u ağırlayacak. Saat 16.00’da başlayacak maçı Kadir Sağlam yönetecek. Ligde 7 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik alan Kartal, Avrupa Ligi’ndeki Lyon maçı öncesinde moral bulmaya çalışacak. İstikrarsız bir görüntü çizen (8 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik, 3 yenilgi) Konyaspor da kötü gidişi durdurmak istiyor.

RASHİCA-PAULİSTA YOK

Beşiktaş’ta Kosova Milli Takım’ından sakat dönen Milot Rashica görev alamayacak. Gaziantep maçında sakatlanan Paulista da kadroda olmayacak.

BEŞİKTAŞ HAZIR

Beşiktaş, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un yönetiminde yapılan antrenman ile hazırlıklarını tamamladı. Hollandalı hoca taktik çift kalede bugün oynatmayı düşündüğü 11’i denedi.

Haberin Devamı

MUSRATİ’YE DERBİ UYARISI

Beşiktaş’ta Ajax maçında sakatlanan Al Musrati iyileşti. Tecrübeli oyuncunun bugün ilk 11’de olması bekleniyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, ceza sınırında olan oyuncusuyla konuşup dikkatli olmasını istedi. Libyalı oyuncu cezalı duruma düşerse Galatasaray maçında forma giyemeyecek.

FENER KRİTİK VİRAJA ÇIKIYOR

Galatasaray mağlubiyeti sonrasında Antalyaspor’u deplasmanda yenerek moral bulan Fenerbahçe, bu sezon müthiş bir çıkış yakalayan Samsunspor’a konuk oluyor. Karadeniz ekibi ligde 4’te 4 yaparak lig ikinciliğine yükselmişti. Samsun’da hedef 5’te 5 yapmak. Deplasmanda bu sezon 4 maçtan 3 galibiyet, 1 beraberlik alan Fenerbahçe’de de hedef 3 puan.

İSMAİL-CENGİZ OYNAMIYOR

Twente maçında omzundan sakatlanan İsmail Yüksek dışında sakatlığı bulunan Cengiz Ünder de Samsun’a götürülmedi. İsmail’in iyileşmesine rağmen riske edilmeyeceği belirtildi.

GÖZLER İRFAN CAN’DA

Fenerbahçe’de bugün kadroda değişiklikler olacak. En radikal değişiklik milli takımdan çok formda dönen İrfan Can Kahveci’nin ilk 11’de olması. Maximin, iyileşti ama bugün yedek bekleyecek. Sağ bekte Mert Müldür’ün yerine de hafta içinde çok iyi çalışan Osayi yer bulacak.

ÇALIŞIP GİTTİLER

Fenerbahçe, Samandıra’da son taktik idmanı yaparak Samsun’a gitti. Sarı-lacivertli ekibi burada taraftarlar karşıladı. Teknik direktör Jose Mourinho en çok ilgi gören kişiydi.

Haberin Devamı