Magazin Survivor 2017'de bu hafta kim elendi?

Survivor 2017'de bu hafta kim elendi?

Paylaş
Survivor 2017'de bu hafta kim elendi?

Survivor 2017'de dün gece eleme heyecanı yaşandı. Eleme potasına giren Sabriye, Erdi, Fatih ve Sadin'den en az SMS alan oyuncu adaya veda etti

Survivor 2017'de dün gece eleme konseyi toplandı. İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında en çok ismi yazılan Sabriye olurken; bireysel dokunulmazlığı kazanan Furkan, Fatih'in adını verdi.

İkinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında en çok adı yazılan kişi Sadin oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Gökhan, Erdi'nin ismini verdi. Dört ismin eleme potasına girdiği Survivor'a bu hafta veda eden isim Sadin oldu.




SADİN BAKIR KİMDİR?

1986 yılında Amasya'da doğan Sadin Bakır, aslen Gaziantep'lidir. Gaziantep Üniversitesi'nde Beden Eğiti ve Spor Öğretmenliği okudu.. Küçük yaşlardan itibaren güreş sporyla ilgilendi. Başarılı güreşçi, Ukrayna'da gerçekleştirilen Greco Romen Güreş Avrupa Şampiyonası'nda ülkemize altın madalya kazandırdı. Yine 2005 yılında Litvanya'da düzenlenen güreş şampiyonasında bronz madalya alarak Türkiye'yi temsil etti.


Sadin Bakır'ın elendikten sonraki ilk sözleri





Yıllarca milli takıma hizmet eden Sadin Bakır, antrenörlükle uğraşıyor ve genç güreşçileri eğitiyor.


Seni o adam mısın dediğin adam ne yapar biliyor musun?


Sadin Bakır Survivor'a katılırken kendini böyle ifade etmişti: "Ben güreşçiyim. İstanbul'da yaşıyorum aslen Gaziantepliyiz. Dedelerimden miras kalan ata sporumuz güreşle uğraşıyorum. Yıllarca milli takımlarda ülkeme hizmet ettim. Yıldızlar ve gençler kategorilerinde madalyalar kazandım. Şu anda antrenörlük yapıyorum. Ülkeme hizmet edecek, madalyalar kazandıracak güreşçiler yetiştirmeye çalışıyorum. Aynı zamanda Kırkpınar yağlı güreşleri ile uğraşıyorum. Başaltı pehlivanıyım. Survivor'a mücadeleci ruhumu gösteremeye kendimi ispatlamaya geldim. Fırsat olursa kendini sergilemek istiyorum."

Haberin Devamı