Magazin Survivor 2017'de ödül oyununu kim kazandı?

Survivor 2017'de ödül oyununu kim kazandı?

Paylaş
Survivor 2017'de ödül oyununu kim kazandı?

Survivor 2017'de dün akşam nefes kesen bir mücadele yaşandı. Gönüllüler ve Ünlüler arasında ödül için futbol oynandı. Geceye eski futbolcular İlhan Mansız ve Serhat Akın'ın performansları damga vurdu. Peki, Survivor 2017'de ödül oyununu kim kazandı?

Survivor 2017'de Ünlüler ve Gönüllüler arasında kıran kırana bir mücadele yaşandı. Ödüle sahip olmak için yarışan iki ekip futbol müsabakası yaptı.
Ünlüler takımından İlhan Mansız ve Serhat Akın performansları ile takımlarını büyük katkı sağlarken, Gönüllüler'de Elif'in performansı oldukça başarılıydı.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?


İki ekip arasında oynanan futbol maçını Acun Ilıcalı yönetti. Serhat Akın oyun esnasında tansiyonunun düşmesinden dolayı çok fazla maça çıkamadı. İlhan Mansız, Sedat Kapurtu ve Adem Kılıççı'nın performansları Ünlüler takımına ödülü kazandırdı. Oldukça şık hareketlerin sergilendiği ödül oyununda, kızlardan Pınar Saka'nın performansı da etkileyiciydi. Pınar Ünlülüler takımının kazanmasında büyük rol oynadı.

GECENİN ÖDÜLÜ NEYDİ?


Survivor 2017'de gecenin oyununu kazanmayı başaran ekip hamburger ve patates kızartması ile ödüllendirildi. Ünlüler takımı ödülü görünce büyük sevinç yaşadı. Kişi başı 2 hamburger menünün sahibi olan Ünlüler karınlarını tıka basa doyurdu.


​​


Haberin Devamı