Magazin Survivor 2018 Türkiye Romanya yarışı kim kazandı? (Survivor son bölüm izle)

Survivor 2018 Türkiye Romanya yarışı kim kazandı? (Survivor son bölüm izle)

Paylaş
Survivor 2018 Türkiye Romanya yarışı kim kazandı? (Survivor son bölüm izle)

Survivor tarihinde bu akşam bir ilk yaşandı. Survivor 2018 son bölümünde Acun Ilıcalı, bir sürpriz yapılacağını müjdelerken yarışmacıların yürekleri ağzındaydı. Ödül oyununu kazanan takım Romen takımının karşısına çıktı. Peki Survivor'da Türkiye Romanya yarışını kim kazandı? Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? Medya patronu Acun Ilıcalı izleyiciyi her defasında heyecanlandırmayı başarıyor. Bu seferki mücadelede gülen takım kim oldu? Rumen yarışmacıların tavırları izleyenleri adeta şaşkına çevirdi. Acun Ilıcalı'nın maç sonrası yorumu ise dikkat çekti. Survivor 2018 Türkiye Romanya rövanş maçını kim kazandı?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2018'de bir ilke imza atıldı. Survivor'ın bu akşamki son bölümünde ödül oyununu kazanan takım Romen yarışmacılarla bir araya geldi. Peki Survivor 2018'de Türkiye Romanya yarışını kim kazandı ? Ödül oyununu kim kazandı ? Merakla beklenen bölümün fragmanında, Rumen yarışmacıların iddialı konuşmaları dikkatlerden kaçmadı. "Sonuna kadar savaşacağız. Hiç kimse yolumuzda duramayacak. Hiç kimse. Yeter" diyen Romanya takımının Survivor yarışmacılarına karşı hırslarını göstermeye çalıştı. Peki hangi takım kazandı. Heyecanlı bekleyiş sona erdi.

SURVİVOR 2018 TÜRKİYE ROMANYA YARIŞI KİM KAZANDI?


Survivor 2018 11. bölümündeki ödül oyununu kazanan takım ünlüler oldu. Romanya takımıyla yarışan ünlülerin mücadelesini aşağıda bulunan linke tıklayarak izleyebilirsiniz.




ACUN ILICALI: NASIL KAYBETTİK

Öncelikli konuşan Acun Ilıcalı, "Benim içime dert oldu. Rumen oyununu biz nasıl verdik? 6-1 galipken bu oyun nasıl verilir? Ümit senden yorum almak istiyorum çünkü objektif bir bakış açın vardı" diyerek Ümit Karan'dan görüşlerini istedi.




SURVİVOR SEMA'DAN BÜYÜK İDDİA- SURVİVOR SON BÖLÜM

Survivor 2018 All Star yani Ünlüler takımında mücadele eden Sema, yarışma öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Milli sporcu Sema: Bugün ödül oyunu ve biz şanssızlığımızı kırdık. Ben inanıyorum dünkü o motivasyonla biz bugün hepimiz dünkü oyun gibi gideceğiz. Bir bahtsızlığımız vardı ama kırıldı. Herkes ödüle konstre olmuş. Ödül ne olursa olsun alıp geleceğiz.

TV8 ekranlarında yayınlacak olan Survivor 11. Son bölümü izleme linki haber sayfamızda yayınlandı.

SURVİVOR İKİNCİ HAFTA ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU


Survivor 2018’de kim elendi? Büyük sürpriz! Eleme adayları kimler oldu?

Haberin Devamı