Magazin Survivor'da haftanın eleme adayları kimler oldu?

Survivor'da haftanın eleme adayları kimler oldu?

Paylaş
Survivor'da haftanın eleme adayları kimler oldu?

Survivor 2017'de eleme adayları belli oldu. Gönüllüler ve ünlüler arasında dokunulmazlık yarışması yapıldı. Dokunulmazlık oyunu sonrasında haftanın iki eleme adayı daha belli oldu. İşte detaylar...

TV8'in sevilen programı Survivor'da Berna ve Anıl eleme adayı olmuştu


SURVİVOR'DA ELEMEYE HANGİ İSİMLER KALDI?


Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı yaptıkları oylama ile haftanın üçüncü ve dördüncü eleme adaylarını belirlediler. Burçak ve Gökhan eleme potasına giren diğer iki isim oldu.

Böylelikle haftanın eleme adayları; Berna, Anıl, Burçak ve Gökhan oldu.


ANIL VE BURÇAK TARTIŞTI


Gökhan ile birlikte ismi çıkan Burçak konseyde ismini yazan Anıl ile tartıştı. Burçak Anıl'a "Kendini kurtarmak için başkasını infaz ediyorsun. Biz seni potadan defalarca kurtarmıştık" dedi.


ELEME ADAYLARI NELER SÖYLEDİ?


Burçak, elemeye kalacağını beklemediğini ve şaşırdığını söyledi. Burçak, "Kimseye kızgın değilim. Ben buraya gelirken cebimde sadece hayallerim vardı. Burada olmayı çok istiyordum. Sporcu değilsin, senin orada ne işin var dediler. Kulak asmadım. Devam etmek istiyorum." dedi.

Gökhan, "Ben tek başıma aday çıkacağımı düşünüyordum. Burçak'ın isminin çıkmasını beklemiyordum. Sayı azaldıkça, stratejik isimler yazılıyor. Ben potada olmaktan korkmuyorum. İsmimin yazılması Survivor'daki hayatımı değiştirmez." dedi.


Survivor 2017'de haftanın eleme adayı kimler oldu?



Borsada Survivor!

Haberin Devamı