Magazin Survivor: Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları kimler? 25 mart 2018

Survivor: Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları kimler? 25 mart 2018

Paylaş
Survivor: Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları kimler? 25 mart 2018

Survivor'ın 32. bölümü Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekranlara geldi. Survivor son bölümde ALL Star takımı ile Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Karşılaşma esnasında hem sakatlıklar hem de tartışmalar yaşandı. Gecenin sonunda da eleme adayları belli oldu.

Survivor'da bu akşam iki takım haftanın en kritik oyunu olan Dokunulmazlık oyununa çıktılar. Birbirlerini yastıkla suya düşürmeye çalışan takımlar zaman zaman sakatlıklar, zaman zaman da hararetli tartışmalar yaşadı.

HAKAN KAŞINDAN SAKATLANDI

Dokunulmazlık oyununda Hakan Hatipoğlu ile Adem kıyasıya bir mücadele verdi. Bir hayli sert geçen yarışta Adem'in hamlesi Hakan Hatipoğlu'nun kaşının açılmasına neden oldu.



TURABİ BATUHAN KAVGASI

Oyunda gerilim had safhadaydı. Merve'nin yarışırken sakatlanıp suda uzun süre kalmasına Batuhan "Şov yapıyor" deyince Turabi bu sözlere karşılık verdi ve Batuhan'la tartışmaya girdi. Hararetli dakikaların yaşandığı tartışmada Acun Ilıcalı devreye girdi ve iki yarışmacıyı da uyarıda bulundu.



NEVİN NEFES ALAMADI

Dokunulmazlık oyunu esnasında Berna ile mücadele eden Nevin Yanıt, suya düştü. Bu sırada su yuttu ve bir süre nefes alamadı.Talihsiz yarışmacının yanına hemen yarışmacılar ve doktor koştu. Neyse ki Nevin daha sonra kendine geldi.

DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

Yarışmacıların kaderini belirleyen dokunulmazlık oyununda iki takım da dişe diş bir mücadele sergiledi. Bir Ünlüler'in bir Gönüllüler'in kazandığı yarışmanın sonunda gülen taraf All Star takımı oldu.

ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor'da en çok adı yazılan isim Anıl oldu. Dokunulmazlık sembolünün kazanan Cumali ise Ramazan'ın ismini verdi. Haftanın en iyi performansını sergileyen Birsen de Yağmur'un ismini verdi.

Haberin Devamı