Gündem 'Tek Teker Arif' Arif Razgatlıoğlu yaşamını yitirdi

'Tek Teker Arif' Arif Razgatlıoğlu yaşamını yitirdi

Paylaş
'Tek Teker Arif' Arif Razgatlıoğlu yaşamını yitirdi

Dünya Şampiyonu milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu'nun babası ve tüm Türkiye'nin motosiklet şovlarıyla yakından tanıdığı 'Tek Teker' lakaplı Arif Razgatlıoğlu ve arkadaşı Ülkü Özcan, geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatını kaybetti

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 'Tek Teker Arif' lakabıyla binilen motosiklet akrobatı Arif Razgatlıoğlu, aşırı hız nedeniyle kamyonetin arkasına çarptı.

Kazada, Arif Razgatlıoğlu ve arkasında bulunan kız arkadaşı Ülkü Özcan olay yerinde can verdi.




Kaza, saat 17.00 sıralarında Gazipaşa Sahil Yolu’nda meydana geldi. Aşırı hız yaptığı iddia edilen milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu’nun babası Arif Razgatlıoğlu’nun idaresindeki 33 NE 303 plakalı sürat motoru sürücüsü öğrenilemeyen 07 UJ 797 plakalı kamyonete arkadan çarptı.



Çarpmanın şiddetiyle yola savrulan Razgatlıoğlu ve arkasında yolcu olarak bulanan Ülkü Özcan olay yerinde can verdi.



Acun Ilıcalı: Arif Razgatlıoğlu ile Ülkü Özcan'ı kaybetmenin üzüntüsü içindeyim


CENAZESİ ADLİ TIPTAN ALINDI


Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu'nun babası, "Tek Teker Arif" olarak bilinen Arif Razgatlıoğlu'nun cenazesi adli tıp morgundan alındı.

Kazada hayatını kaybeden Razgatlıoğlu'nun cenazesini almak için oğulları Toprak ve Tümay ile yakınları Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ndeki Adli Tıp morguna geldi. Burada taziyeleri de kabul eden milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, gözyaşı döktü.


Adli tıp morguna gelen milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu da Razgatlıoğlu'nun oğulları ve yakınlarına başsağlığı diledi.


KENAN SOFUOĞLU'NDAN AÇIKLAMA


Kenan Sofuoğlu, burada gazetecilere, Arif Razgatlıoğlu'nun çocukluğundan bu yana tanıdığı, Türkiye'nin en önemli motosiklet figürlerinden olduğunu söyledi.



Toprak'ın kendisinin öğrencisi olduğunu ifade eden Kenan Sofuoğlu, "Toprak'tan dolayı sık sık görüşüyorduk. Bu şekilde hayatını kaybetmesi bizi çok etkiledi ve üzdü. Bunlar hayatın içinde olan şeyler. Ben de bu tür kayıpları çok yaşadım. Allah, iki çocuğuna sabır versin. Bu yaştaki çocuklar için en ağır şey babalarını kaybetmeleri. Toprak daha 20'li yaşlarda." dedi.

Öte yandan Arif Razgatlıoğlu geçtiğimiz 27 Temmuz’da motosiklet kazası geçirerek yaralanmıştı.


ARİF RAZGATLIOĞLU KİMDİR?


1962 yılında Adapazarı'nda doğdu.

İlk ve Orta Eğitimini Adapazarı'nda tamamladı. Askere gidinceye kadar sanayide fibergılas kaporta bakalit kalfası olarak çalıştı. Askerlik dönüşü 5 yıl kafe işletmeciliği yaptı. 1990 yılında 6 silindirli CBX Honda motosikleti ile 1 haftalık tatil için Alanya'ya geldi.

1990 yılının yaz aylarında Alanya'ya yerleşti. İlk olarak motosiklet üzerine kiralama iş yeri kurdu. Ardından (GAME CITY) Atari bilgisayarlı eğlence merkezi ve 4 yıl kadar da bir mekan çalıştırdı.

Daha sonraları ise 2.El Motosiklet, Aksesuar ve kiralama faaliyetlerini sürdürdü.

MİLLİ SPORCUNUN BABASI


Arif Razgatlıoğlu, milli motosiklet sporcusu Toprak Razgatlıoğlu’nun da babası.

Yücel BULUT/GAZİPAŞA (Antalya) (DHA) - İHA

TOPRAK RAZGATLIOĞLU KİMDİR?


2012 yılı seçmelerinde 106 kişinin yer aldığı Red Bull Rookies Cup yarışmasında hak kazanan Toprak Razgatlıoğlu bu ünvana sahip olan ilk Türk Motosikletçidir. Şampiyonadaki 2. sezonunda Sachsenring yarışında kürsünün zirvesine çıkmış ve sezonu 123 puanla 6. olarak tamamlamıştır.

Avrupa Superstock 600 Şampiyonasında yarışan Toprak Razgatlıoğlu sezonun bitmesine 2 yarış kala şampiyonluğunu ilan ederek büyük bir başarıya imza atmıştır. İtalya’da düzenlenen yarışmada ilk 4 etaptan galip ayrılan Toprak Razgatlıoğlu İtalya’daki yarışmada 3. sırayı alarak pilotlar klasmanında puanını 141’e çıkarmış ve en yakın rakibinin 55 puan önünde sezonu şampiyon olarak tamamlamıştır.

Toprak Razgatlıoğlu Antalya Alanya doğumludur. Motosiklet camiasında Tek Teker Arif olarak bilinen Arif Razgatlıoğlu’nun oğludur. Aslen baba tarafından Adapazarı Sakarya’lıdır.


Milli motosiklet sporcusu Toprak Razgatlıoğlu


'Altın Elbiseli Adam' Barkın Bayoğlu hayatını kaybetti