Magazin Ufak Tefek Cinayetler 22. bölüm özeti (Ufak Tefek Cinayetler 23. bölüm fragmanı)

Ufak Tefek Cinayetler 22. bölüm özeti (Ufak Tefek Cinayetler 23. bölüm fragmanı)

Paylaş
Ufak Tefek Cinayetler 22. bölüm özeti (Ufak Tefek Cinayetler 23. bölüm fragmanı)

Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler son bölümünde yine heyecanlı anlara sahne oldu. Merve'nin yaptığı planlar işe yarayacak mı? Ufak Tefek Cinayetler 23. bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte detaylar...

Ufak Tefek Cinayetler son bölümüyle ekrandaydı. Ufak Tefek Cinayetler 22. bölümün ardından yeni bölümün de fragmanı yayınlandı.


UFAK TEFEK CİNAYETLER 22. BÖLÜM


Sarmaşık şimdi her zamankinden daha zehirli ve tehlikeli. Yalan beyanlar havada uçuşuyor, gerçekler derinlere gömülüyor ve yine kazanan, korkuya yatırım yapan mı olacak? Merve ve Serhan'ın boşanma davası geldi çattı. Aksaklar dağılıyor. Tam Merve sigorta kutusu gibi her şeyi birbirine bağladı derken olaylar beklenmedik bir şekilde gelişiyor ve Merve’yle Pelin kendilerini bir anda ıssız ormanda Tunç’la baş başa buluyor!


ORMANDA CESET!


Öte yandan Ufak Tefek Cinayetler'in 23. bölümünden yayınlanan 3 dakikalık sahnede, Merve yardımcısı Rachel'i de yanına alarak ormana ceset gömüyorlar. Cesedi gömdükleri sırada ise Merve, Pelin'i cinayetle suçlayacağı planını Rachel'e anlatıyor. Merve cesedi gömerken, 'Ben yarın Pelin'e gel adamı gömelim derim. Bir gelir bakarız adam yok ortada. Sonra polise söylerim. Pelin adamı itti öldü. Tam da buraya gömdü. At suçu Pelin'e' diyor.



UFAK TEFEK CİNAYETLER 23. BÖLÜM FRAGMANI

Ufak Tefek Cinayetler'in 23. bölüm fargmanında Merve, Serhan ve Oya arasındaki ilişkiyi öğrenmek üzere! Ufak Tefek Cinayetler Salı akşamları yayınlanıyor.



Ufak Tefek Cinayetler 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Tunç öldü mü?


Ufak Tefek Cinayetler'in Derya'sı Hayal Köseoğlu: İki cambaz bir ipte durumuydu


Mert Fırat ve Hande Doğandemir birlikte eğlendi!

Haberin Devamı