Magazin Ufak Tefek Cinayetler 23. bölüm ilk sahne yayınlandı! Merve yıkıma uğruyor

Ufak Tefek Cinayetler 23. bölüm ilk sahne yayınlandı! Merve yıkıma uğruyor

Paylaş
Ufak Tefek Cinayetler 23. bölüm ilk sahne yayınlandı! Merve yıkıma uğruyor

Ufak Tefek Cinayetler 23. bölüm ilk sanesi yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümde Merve ve Rachel, Tunç'u gömüp suçu Pelin'in üzerine yıkmayı panlıyor.

Salı günlerinin vazgeçilmez dizileri arasında yer alan Ufak Tefek Cinayetler'in 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde eve gizli kamera yerleştiren Merve, Serhan ile Oya'yı baş başa görünce resmen yıkıma uğruyor.



Merve ve Rachel'in işbirliği yapıp Tunç'u gömerken polise gidip suçu Pelin2in üzerine yıkmanın planını yapıyor. Pelin, gittiği yerde Tunç'un cesedini göremeyince paniğe kapılıyor. Tunç'un ölmediğini düşünen Pelin daha sonra parçaları birleştirince Merve'den şüphelenmeye başlıyor.



Ufak Tefek Cinayetler 23. bölümüyle 3 Nisan Salı akşamı Star TV ekranlarında...

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Sarmaşık şimdi her zamankinden daha zehirli ve tehlikeli. Yalan beyanlar havada uçuşuyor, gerçekler derinlere gömülüyor ve yine kazanan, korkuya yatırım yapan mı olacak? Merve ve Serhan'ın boşanma davası geldi çattı. Aksaklar dağılıyor. Tam Merve sigorta kutusu gibi her şeyi birbirine bağladı derken olaylar beklenmedik bir şekilde gelişiyor ve Merve’yle Pelin kendilerini bir anda ıssız ormanda Tunç’la baş başa buluyor!

Haberin Devamı