Spor Volkan Demirel 40 metreden gol yedi, taraftar çıldırdı

Volkan Demirel 40 metreden gol yedi, taraftar çıldırdı

Paylaş
Volkan Demirel 40 metreden gol yedi, taraftar çıldırdı

Volkan Demirel, Boluspor-Fenerbahçe arasındaki oynanan hazırlık maçında uzaktan yediği gol sosyal medyada olay oldu. Milli maçlar için verilen arada hazırlık maçı oynayan Fenerbahçe ilk maçında Boluspor'la karşı karşıya geldi. Tecrübeli kaleci Volkan Demirel'i yaklaşık 40 metreden gol yedi. Volkan Demirel'in yediği bu gol, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri haline geldi

Milli maçlar arasına Süper Lig'de oynadığı ve berabere kaldığı Galatasaray maçı nedeniyle araya moralsiz giren Fenerbahçe ilk maçında TFF 1. Lig ekibi Boluspor'la karşı karşıya geldi.

Karşılaşma kimsenin beklemediği bir skorla Boluspor'un 6-2'lik galibiyetiyle sona erdi ancak maçta Volkan Demirel'in yaklaşık 40 metreden yediği gol bu skorun önüne geçti.


TARAFTARIN TEPKİSİNİ ÇEKTİ


Maça ev sahipliği yapan Boluspor, 14. dakikada genç futbolcusu Burak'ın golüyle 1-0 öne geçti. Kaleci Volkan Demirel, 1-0 geriye düşerken uzak mesafeden yediği golle sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çekti.

Orta alanın ilerisinde yaklaşık 40 metrede topla buluşan Bolusporlu Burak, kaleci Volkan Demirel'in önde olmasını gördü ve uzak mesafeden yaptığı şık vuruşla takımını öne geçiren golü kaydetti.

İşte Volkan Demirel'in maçın 14. dakikasında yediği o gol:






Boluspor - Fenerbahçe maçı özeti

Haberin Devamı