Yaşam30 Ağustos Zafer Bayramı için konser takvimi! Kimler, nerede sahne alacak?

30 Ağustos Zafer Bayramı için konser takvimi! Kimler, nerede sahne alacak?

Paylaş
30 Ağustos Zafer Bayramı için konser takvimi! Kimler, nerede sahne alacak?

30 Ağustos Zafer Bayramı için çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Konserler de bunlardan biri. 30 Ağustos 2024 Zafer Bayramı için konser takvimi belli oldu. Müzikseverler kimler, nerede sahne alacak öğrenmek istiyor. İşte bu seneki 30 Ağustos konserleri...

Aylin Eldeniz / Posta.com.tr - 30 Ağustos Zafer Bayramı, Türkiye'de büyük bir coşkuyla kutlanan milli bayramlardan biridir. Her yıl 30 Ağustos'ta düzenlenen etkinlikler genellikle ülke genelinde farklı şehirlerde gerçekleştirilir ve milli birlik ve beraberliği pekiştiren birçok aktiviteyi kapsar. İşte 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda yapılan bazı etkinlikler:

Haberin Devamı

İSTANBUL

Cem Adrian, 30 Ağustos Cuma günü Eminönü meydanda konser verecek.

Zeynep Bastık, 30 Ağustos Cuma
Cumhuriyet Etkinlik Alanı, Beylikdüzü'nde konser verecek.

YALOVA

Ufuk Beydemir, 29 Ağustos 2024 Perşembe günü Yalova Çınarcık’ta konser verecek.

DİDİM

Cumhuriyet Kent Meydanı’nda sona erecek. Yürüyüşün ardından sanatçı Kubat, saat 21.30’da Cumhuriyet Kent Meydanı’nda sahne alacak.

SEYDİŞEHİR

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu yaptığı sosyal medya paylaşımında "Bu yıl, özlem duyduğumuz günlerdeki gibi Belediye Meydanında 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünü dört gün boyunca kutlayacağız. 29 Ağustos Perşembe Efsane 90’lar 30 Ağustos Cuma Sümer Ezgü 31 Ağustos Cumartesi Oğuzhan Koç 1 Eylül Pazar Aleyna Tilki Konseri olacağını belirtti.

Haberin Devamı

BOLU

Bolu Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusunu doruklara taşıyor. Bu yılki kutlama etkinliklerine özel olarak, ünlü Türk pop şarkıcısı Bengü’nün de dahil olduğu duyuruldu.