YaşamCobra Kai 6. sezon ne zaman? Cobra Kai 6. sezon 6. bölüm yayınlandı mı, yeni bölüm hangi tarihte yayınlanacak?

Cobra Kai 6. sezon ne zaman? Cobra Kai 6. sezon 6. bölüm yayınlandı mı, yeni bölüm hangi tarihte yayınlanacak?

Paylaş
Cobra Kai 6. sezon ne zaman? Cobra Kai 6. sezon 6. bölüm yayınlandı mı, yeni bölüm hangi tarihte yayınlanacak?

Amerikan dövüş sanatları komedi-drama dizisi olarak izleyiciler tarafından yoğun ilgi gören Cobra Kai 6. sezon ne zaman? Merak ediliyor. Peki, Cobra Kai 6. sezon ne zaman? Cobra Kai 6. sezon 6. bölüm yayınlandı mı, yeni bölüm hangi tarihte yayınlanacak?

 

 

Cobra Kai 6. sezon ne zaman? Sorusu, dizinin izleyicileri başta olmak üzere yeni sezonu heyecanla beklemekte olan birçok kişi tarafından araştırma konusu oluyor. Robert Mark Kamen'in orijinal The Karate Kid filmlerinin devamı niteliğinde olan bu dizi, konusu ile birlikte dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Peki, Cobra Kai 6. sezon ne zaman? Cobra Kai 6. sezon 6. bölüm yayınlandı mı, yeni bölüm hangi tarihte yayınlanacak?

Haberin Devamı

 

COBRA KAİ 6. SEZON NE ZAMAN?

 

Cobra Kai 6. sezon 18 Temmuz'da yayınlandı. Cobra Kai 6. sezonun ilk 5 bölümü 18 Temmuz tarihinde izleyicileri ile Netflix platformu üzerinde buluştu. Buna göre 18 Temmuz tarihinden itibaren Cobra Kai 6. sezon 18 Temmuz’da Netflix’de yayınlandı. Katrin L. Goodson ve Bob Wilson’ın yönetmenliğini üstlendiği dizi, Ralph Macchio ve William Zabka’nın başrolünde yer aldığı etkileyici bir hikaye sunuyor. Leo Birenberg ve Zach Robinson’ın müzikleriyle desteklenen Cobra Kai 5 sezon, 50 bölümden oluşuyor.

 

COBRA KAİ 6. SEZON 6. BÖLÜM YAYINLANDI MI?

 

Cobra Kai'nin 6. sezonu, 3 kısım halinde izleyicilere sunulacak. İlk kısımda 5 bölüm yayınlandı. Ancak dizinin 6. bölümü için bir süre daha beklemek gerekecek, çünkü şu an itibarıyla 6. bölüm henüz yayımlanmadı.

Haberin Devamı

 

COBRA KAİ OYUNCULARI

Ralph Macchio - Daniel LaRusso

 

William Zabka - Johnny Lawrence

 

Courtney Henggeler - Amanda LaRusso

 

Xolo Maridueña - Miguel Diaz

 

Tanner Buchanan - Robby Keene

 

Mary Mouser - Samantha LaRusso

 

Jacob Bertrand - Eli "Hawk" Moskowitz

 

Peyton List - Tory Nichols