YaşamElektrik arıza telefon numarası! Elektrik arıza telefon numarası nedir, nereden öğrenilir?

Elektrik arıza telefon numarası! Elektrik arıza telefon numarası nedir, nereden öğrenilir?

Paylaş
Elektrik arıza telefon numarası! Elektrik arıza telefon numarası nedir, nereden öğrenilir?

Zaman zaman ülkemizin farklı bölgelerinde meydana gelen elektrik arızaları nedeniyle daha detaylı bilgi almak amacıyla Elektrik arıza telefon numarası nedir? Araştırılıyor. Peki, Elektrik arıza telefon numarası nedir?

Elektrik arıza telefon numarası nedir? Sorusu, elektrik kesintisi durumunda birçok vatandaş tarafından elektriklerin ne zaman geleceğini merak edenler tarafından araştırılıyor. Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ), İstanbul Avrupa Yakası'nda; Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ), İstanbul Anadolu Yakası'nda; Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. elektrik arıza telefon numarası!

Haberin Devamı

ELEKTRİK ARIZA TELEFON NUMARASI NEDİR?

Elektrik arıza telefon numarası elektrik dağıtım hizmetini sağlamakta olan dağıtım şirketlerine göre değişiklik göstermektedir. Türkiye'nin en büyük beş elektrik dağıtım şirketi, geniş hizmet ağlarıyla öne çıkıyor.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ), İstanbul Avrupa Yakası'nda; Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ), İstanbul Anadolu Yakası'nda; Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş., Ankara ve çevresinde; Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), Bursa ve çevresinde; Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş., Akdeniz bölgesinde elektrik hizmetlerini sağlamaktadır. İşte merak eden vatandaşlar için elektrik arıza telefon numaraları;

BOĞAZİÇİ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. (BEDAŞ) ARIZA TELEFON NUMARASI NEDİR?

Müşteri Hizmetleri: 186 veya 444 6 186, İstanbul Avrupa Yakası’nda hizmet vermektedir. Ve burada meydana gelen kesintiler için ilgili numaralardan bilgi alınabilmektedir.

Haberin Devamı

Elektrik arıza telefon numarası Elektrik arıza telefon numarası nedir, nereden öğrenilir

ANADOLU YAKASI ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. (AYEDAŞ) ARIZA TELEFON NUMARASI NEDİR?

Müşteri Hizmetleri: 186 veya 444 4 186, İstanbul Anadolu Yakası’nda gerçekleşen kesintiler hakkında bilgi almak ve arızanın ne kadar süreceğini öğrenmek için 186 veya 444 4 186 numaralarından bilgi alabilmektesiniz.

 

BAŞKENT ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. ARIZA TELEFON NUMARASI NEDİR?

Müşteri Hizmetleri: 186 veya 444 4 372, Ankara, Zonguldak, Bartın, Karabük, Çankırı, Kırıkkale, Kastamonu’da meydana gelen ve Başkent elektrik dağıtım A.Ş.’ye bağlı gerçekleşen elektrik kesintileri için 186 veya 444 4 372 numaralarından bilgi alınabilmektedir.

Elektrik arıza telefon numarası Elektrik arıza telefon numarası nedir, nereden öğrenilir

ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. (UEDAŞ) ARIZA TELEFON NUMARASI NEDİR?

Müşteri Hizmetleri: 186 veya 444 6 186, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Yalova bölgelerinde yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili bilgi almak için 186 veya 444 6 186 numaralarını arayarak güncel veya planlı kesintiler hakkında bilgi edinebilirsiniz.

GEDİZ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. ARIZA TELEFON NUMARASI NEDİR?

Müşteri Hizmetleri: 186 veya 0850 800 0 186, İzmir ve Manisa'da gerçekleşen elektrik kesintileri hakkında bilgi almak için 186 veya 0850 800 0 186 numaralarından güncel veya planlı kesintilerle ilgili bilgi edinebilirsiniz.