YaşamEn Hamarat Benim hangi kanalda? Kadir Ezildi En Hamarat Benim hangi günler, saat kaçta yayınlanıyor? En Hamarat Benim yayın saati

En Hamarat Benim hangi kanalda? Kadir Ezildi En Hamarat Benim hangi günler, saat kaçta yayınlanıyor? En Hamarat Benim yayın saati

Paylaş
En Hamarat Benim hangi kanalda? Kadir Ezildi En Hamarat Benim hangi günler, saat kaçta yayınlanıyor? En Hamarat Benim yayın saati

Kadir Ezildi’nin sunumuyla hafta içi her gün Fox TV ekranlarında seyirciyle buluşuyordu. Peki, yeni sezonun başlaması ile birlikte ekranların sevilen programı En Hamarat Benim hangi kanalda? Kadir Ezildi En Hamarat Benim hangi günler, saat kaçta yayınlanıyor?

En Hamarat Benim hangi kanalda? Sorusu gündemde yer almakta ve merak edilmekte. En Hamarat Benim yarışmasında yarışmacılar önce evlerini temizliyor, sonrasında da çay saati için ikramlıklar hazırlamak üzere mutfağa geçiyor. Yarışmanın sunucusu ise milyonlarca takipçiye sahip olan ve temizlik takıntısıyla bilinen Kadir Ezildi. Peki, yeni sezonun başlaması ile birlikte ekranların sevilen programı En Hamarat Benim hangi kanalda? Kadir Ezildi En Hamarat Benim hangi günler, saat kaçta yayınlanıyor?

Haberin Devamı

EN HAMARAT BENİM HANGİ KANALDA?

En Hamarat Benim, izleyicilerin büyük ilgisini çeken bir temizlik ve yemek yarışması olarak, FOX TV ekranlarında yayınlanmaktadır. Program, milyonlarca takipçiye sahip olan Kadir Ezildi’nin sunumuyla ekranlara gelmektedir.

EN HAMARAT BENİM HANGİ GÜNLER, SAAT KAÇTA?

En Hamarat Benim, hafta içi her gün saat 13:30'da FOX TV'de izleyiciyle buluşuyor. Program, her gün farklı yarışmacıların temizlik ve yemek konusundaki hünerlerini sergilediği eğlenceli bölümleriyle dikkat çekiyor.

En Hamarat Benim hangi kanalda Kadir Ezildi En Hamarat Benim hangi günler, saat kaçta yayınlanıyor En Hamarat Benim yayın saati

EN HAMARAT BENİM KADİR EZİLDİ KİMDİR?

Kadir Ezildi 24 yaşında ve özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışıyordu. İstanbul’da erkek kardeşi ve annesi ile birlikte yaşayan genç adam, sosyal medyada paylaştığı videolarla popüler oldu.

Katıldığı televizyon programı ile geniş kitlelere ulaşan ve herkesin sevgisini kazanan Kadir Ezildi, ailesi ve komşularıyla olan ilişkilerini, temizlik konusundaki takıntılarını ve özlenen mahalle kültürüne ilişkin detayları sık sık sosyal medya hesabında paylaşmaya devam ediyor.

Haberin Devamı