YaşamGoogle Haritalar radar özelliği var mı? Google Haritalar radar özelliği geldi mi, nasıl açılır? Google Haritalar radar özelliği nasıl aktif edilir?

Google Haritalar radar özelliği var mı? Google Haritalar radar özelliği geldi mi, nasıl açılır? Google Haritalar radar özelliği nasıl aktif edilir?

Paylaş
Google Haritalar radar özelliği var mı? Google Haritalar radar özelliği geldi mi, nasıl açılır? Google Haritalar radar özelliği nasıl aktif edilir?

Birçok farklı harita uygulaması üzerinde aktif olarak hizmete sunulmakta olan radar özelliğine ilişkin gündeme gelen haberlerin ardından Google Haritalar radar özelliği var mı? Sorusu araştırılıyor. Peki, Google Haritalar radar özelliği geldi mi, nasıl açılır? Google Haritalar radar özelliği nasıl aktif edilir?

Google Haritalar radar özelliği geldi mi, nasıl açılır? Sorusu, yeni geldiği iddia edilmekte olan özelliğin nasıl kullanıldığını merak etmekte olan kullanıcılar başta olmak üzere birçok farklı şekilde araştırma konusu oluyor. Özellik, 2019 yılından bu yana yurtdışında kullanılıyordu. Peki, Google Haritalar radar özelliği geldi mi, nasıl açılır? Google Haritalar radar özelliği nasıl aktif edilir?

Haberin Devamı

GOOGLE HARİTALAR RADAR ÖZELLİĞİ VAR MI?

Google Haritalar’a yeni gelen özellik sayesinde güzergah üzerindeki radarları görebileceğiz. Buna göre artık belirlediğiniz rota üzerindeki yol çalışması, kapalı şerit, istop etmiş araç, yol üzerindeki nesne, radar noktası, yavaşlama gibi detayları gösterecek. Yani artık Google Haritalar’da radar özelliği bulunmaktadır.

Google Haritalar radar özelliği var mı Google Haritalar radar özelliği geldi mi, nasıl açılır Google Haritalar radar özelliği nasıl aktif edilir

GOOGLE HARİTALAR RADAR ÖZELLİĞİ GELDİ Mİ, NASIL AÇILIR?

Google Haritalar radar özelliğini kullanmak/açmak için ilk olarak haritalar ekranı üzerinde yer alan ”+” butonuna tıklayın, daha sonrasında eklemek istediğiniz belirteçleri seçin. Bu sayede seçtiğiniz yol çalışması, kapalı şerit, istop etmiş araç, yol üzerindeki nesne, radar noktası, yavaşlama belirteçleri aktif olacak ve haritalar üzerinde gözükecektir. Eğer uygulamanız içerisinde böyle bir bölüm bulunmuyor ise uygulamanızın güncel sürüm olup, olmadığını kontrol ederek tekrar deneyebilirsiniz.

Haberin Devamı