YaşamTrendyol Express pazar günü dağıtım yapıyor mu? Trendyol Express pazar günleri açık mı, kaça kadar kargo getiriyor?

Trendyol Express pazar günü dağıtım yapıyor mu? Trendyol Express pazar günleri açık mı, kaça kadar kargo getiriyor?

Paylaş
Trendyol Express pazar günü dağıtım yapıyor mu? Trendyol Express pazar günleri açık mı, kaça kadar kargo getiriyor?

Günümüzde birçok kişi tarafından Trendyol’un Trendyol Express kargo hizmeti kullanılıyor ve kargo beklemekte olan birçok kişi pazar günü gelecek olan kargolarını bekliyor. Peki, Trendyol Express pazar günü dağıtım yapıyor mu? Trendyol Express pazar günleri açık mı, kaça kadar kargo getiriyor?

Trendyol Express pazar günü dağıtım yapıyor mu? Sorusu, kargo beklemekte olan birçok kişi başta olmak üzere vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Trendyol Express'in pazar günleri dağıtım yapıp yapmadığı, online alışveriş yapan kullanıcılar tarafından sıkça merak edilen konular arasında yer alıyor. Alınan ürünlerin teslimat süresi ve pazar günü hizmet verilip verilmediği, müşterilerin alışveriş planlarını etkileyebiliyor. Peki, Trendyol Express pazar günü dağıtım yapıyor mu? Trendyol Express pazar günleri açık mı, kaça kadar kargo getiriyor?

Haberin Devamı

TRENDYOL EXPRESS PAZAR GÜNÜ DAĞITIM YAPIYOR MU?

Trendyol Express pazar günü dağıtım yapmamaktadır. Buna göre Trendyol Express pazar günü kargo teslimatı yapmıyor. Trendyol Express sadece Pazartesi, Salı Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri kargo dağıtım hizmeti vermektedir.

Trendyol Express pazar günü dağıtım yapıyor mu Trendyol Express pazar günleri açık mı, kaça kadar kargo getiriyor

TRENDYOL EXPRESS PAZAR GÜNLERİ AÇIK MI, KAÇA KADAR KARGO GETİRİYOR?

Trendyol Express mesai günleri içerisinde saat 09.00 ile 18.00 aralığında dağıtım yapmaktadır. Buna göre Trendyol Express pazar günleri hariç olmak üzere saat 09.00 ile 18.00 aralığında dağıtım yapar. Pazar günü kargolarını teslim alamayan birçok vatandaş, pazar günü sonrası ilk mesai günü olan pazartesi günü Trendyol Express mesai saatleri içerisinde kargosunu teslim alabilir. Bu nedenle online alışveriş yaparken bu kargo sürecini göz önünde bulundurarak sipariş verebilirsiniz.

Haberin Devamı

Trendyol Express pazar günü dağıtım yapıyor mu Trendyol Express pazar günleri açık mı, kaça kadar kargo getiriyor

Trendyol Express, genellikle pazar günleri hizmet vermese de, kampanya dönemlerindeki yoğunluk nedeniyle duruma bağlı olarak pazar günleri de teslimat yapabiliyor. Yıl içerisinde gerçekleştirilen kampanyalar kapsamında yaşanan yoğunluklar nedeniyle de kargolar da gecikme yaşanabilmektedir.