YemekCipsli kanat nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta cipsli kanat tarifi, yapılışı, hazırlanışı, malzemeler

Cipsli kanat nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta cipsli kanat tarifi, yapılışı, hazırlanışı, malzemeler

Paylaş
Cipsli kanat nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta cipsli kanat tarifi, yapılışı, hazırlanışı, malzemeler

Kanal D'nin en sevilen yarışması Gelinim Mutfakta bugün 5. sezon programının ilk bölümüyle ekranlara geliyor. Yeni sezonun ilk bölümünde ise gelinler cipsli kanat tarifi yapıyor. Peki, cipsli kanat nasıl yapılır? Küçükten büyüğe herkesin severek yiyeceği cipsli kanat tarifi, yapılışı, hazırlanışı, gerekli malzemeler ve püf noktası...

Fast food tüketmeyi sevenler için oldukça iyi bir alternatif olan cipsli kanat tarifi, evde kolaylıkla yapabileceğiniz enfes bir tarif. Peki, cipsli kanat nasıl yapılır? İşte, cipsli kanat tarifi, yapılışı, hazırlanışı, gerekli malzemeler ve püf noktası...

Haberin Devamı

CİPSLİ KANAT TARİFİ

Cipsli kanat malzemeler

  • 500 gram tavuk kanat
  • 1 paket mısır cipsi
  • 1 adet yumurta
  • Un
  • Kırmızıbiber
  • Tuz
  • Sıvı yağ

CİPSLİ KANAT YAPILIŞI

  • Kanatları yıkayın, temizleyin, kurulayın.
  • Unu bir kapta tuz ve kırmızı biberle karıştırın.
  • Tavukları önce yumurtaya sonra da unlu karışıma bulayın.
  • Son olarak istediğiniz büyüklükte bıraktığınız cipslere bulayarak, kızgın yağda nar gibi olana kadar kızartın.