Enginar kalbi tarifi ve yapılışı - En güzel enginar kalbi nasıl yapılır?
Gerçek bir karaciğer dostu olan enginar, enginar kalbi tarifi ile sofralarına lezzet katacak şahane bir tarif. Peki, en güzel enginar kalbi nasıl yapılır? Her lokmasında ayrı lezzet alacağınız ve yerken tadına doyamayacağınız enginar kalbi tarifi, yapılışı, hazırlanışı, gerekli malzemeler ve püf noktası...
07 Haziran 2022 , Salı 15:17
7'den 70'e herkesin severek yiyeceği enginar kalbi tarifi, yapılması tahmin edilenden daha kolay bir tarif. Peki, en güzel enginar kalbi nasıl yapılır? Sofralarınıza lezzet katacak enginar kalbi tarifi, yapılışı, hazırlanışı, gerekli malzemeler ve püf noktası...
Haberin Devamı
ENGİNAR KALBİ TARİFİ
Enginar kalbi malzemeler
- 1 adet havuç
- 1 adet kereviz
- 1 adet patates
- Enginar kalbi (yoksa küp kesilmiş enginar)
- 1 adet soğan
- 1 diş sarımsak
- Zeytinyağı
- Tuz
- Karabiber
- Zerdeçal
- Pul biber
ENGİNAR KALBİ YAPILIŞI
- Havuç, kereviz ve patates kabukları soyup soyacakla ince ince kesin.
- Enginar kalbi dışında bütün malzeme bir kap içerisinde harmanlayın.
- Enginar kalbi ve diğer malzemeleri yağlı kağıt serili fırın kabına dizin.
- 200 dereceye ayarlı fırında 45-50 dk kadar pişirin.
BUNLARI DA OKUYUN
- Hastaneye kaldırılan Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan ilk açıklama geldi!
- Ünlü oyuncudan heyecanlandıran açıklama: Jim Carrey 'Maske' ile geri mi dönecek?
- Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin oğullarının yüzünü ilk kez gösterdi!
- Görenler ayırt edemedi: Özgü Kaya mı, Kendall Jenner mı?
- Karı kocayı oynamışlardı! Yaprak Dökümü'nün yıldızları 18 yıl sonra buluştu