Fransız usulü kızarmış ekmek tarifi
Tadını çok seveceğiniz ve günün her saati afiyetle yiyebileceğiniz kızarmış ekmek tarifi oldukça basit ve bir o kadar lezzetli bir tarif. Sevdiklerinize hazırlamak için kızarmış ekmek tarifi arıyor ya da kızarmış ekmek nasıl yapılır merak mı ediyorsunuz? Kızarmış ekmek yapılışı ve püf noktaları haberimizde.
25 Kasım 2020 , Çarşamba 15:17
Hem pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz hem de lezzetle yiyebileceğin kızarmış ekmek tarifi özellikle kahvaltıların vazgeçilmezi. Sevdiklerinize hazırlamak için kızarmış ekmek tarifi arıyor ya da kızarmış ekmek nasıl yapılır merak mı ediyorsunuz? Kızarmış ekmek yapılışı ve püf noktaları haberimizde.
Haberin Devamı
Kızarmış ekmek tarifi
Kızarmış ekmek malzemeleri
- 1 yumurta
- 7 yemek kaşığı süt
- 1 tatlı kaşığı bal
- 4 dilim tost ekmeği
- 40 gram tereyağı
- Tarçın
- Akçaağaç şurubu
Kızarmış ekmek yapılışı
Yumurtayı bir kasede kırıp iyice çırpın. İçerisine bal, süt ve tarçını ekleyin ve çırpmaya devam edin. Tost ekmeklerini önlü arkalı karışıma bulayın. Bir tavada tereyağı eritip ekmekleri önlü arkalı kızartın. Servis ederken üzerine akçaağaç şurubu gezdirin.
BUNLARI DA OKUYUN
- Eşref Rüya için rüya gibi bir çift
- Hastaneye kaldırılan Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan ilk açıklama geldi!
- Ünlü oyuncudan heyecanlandıran açıklama: Jim Carrey 'Maske' ile geri mi dönecek?
- Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin oğullarının yüzünü ilk kez gösterdi!
- Görenler ayırt edemedi: Özgü Kaya mı, Kendall Jenner mı?