İyi bir tantuni nasıl olmalı? – Mersinli Suat Uçmaz'ın tantuni hikayesi
Tantuni, Mersin yöresine ait olan bir lezzet ama onu iyi yapmak her kişinin harcı değil. Mesleğini babasından öğrenen tantuni ustası Suat Uçmaz, Mersin’den İstanbul’a gelip, Beyoğlu’nda 5 metrekarelik bir dükkanla işe başladı. 2020 yılında MasterChef’e de katılan Uçmaz, şu anda 14 şubeye sahip.
14 Eylül 2021 , Salı 10:29
BUNLARI DA OKUYUN
- Justin Bieber müzik listesine girdi! Eşi sıralamadan rahatsız oldu
- Arka Sokaklar dizisi bu kez FETÖ'yü mercek altına aldı
- İnci Taneleri'nden Annem Ankara'ya hoş geldin mesajı
- Mauro Icardi güzel şarkıcıyla bir araya geldi, Wanda Nara çılgına döndü
- Hazal Kaya'dan yeni taşınma haberi: Yine ev değiştiriyoruz!