Kalsiyum deposu: Pazı kavurma tarifi
Pazı içerisinde bulundurduğu kalsiyum, magnezyum, potasyum, folik asit ve demir sayesinde çok sağlıklı bir besin. Bu sağlıklı besini lezzetli bir hale dönüştürmek için de pazı kavurma tarifi tam size göre olacaktır. Sevdiklerinize hazırlamak için pazı kavurma tarifi arıyor ya da pazı kavurma nasıl yapılır merak mı ediyorsunuz? Pazı kavurma yapılışı için haberimize bir göz atın.
07 Ekim 2020 , Çarşamba 17:19
Sağlık açısından önemli bir yere sahip olan pazı, sofralarınızı pazı kavurma tarifi ile süslüyor. Sevdiklerinize hazırlamak için pazı kavurma tarifi arıyor ya da pazı kavurma nasıl yapılır merak mı ediyorsunuz? Pazı kavurma yapılışı için haberimize bir göz atın.
Haberin Devamı
Pazı kavurma tarifi
Pazı kavurma malzemeleri
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 adet soğan
- 2 demet pazı
- 1 adet havuç
- 1 çay kaşığı kırmızı biber
- 1 çay kaşığı tuz
Pazı kavurma yapılışı
Tavaya zeytinyağını alın ve biraz ısıttıktan sonra küp küp doğranan soğanları tavaya alın. Kokusu çıkıp rengi değişene kadar kavurun. Sonrasında doğranan pazılarınızı tencereye alın. Rendelenen havucu da ekleyin. Sebzeler suyunu salıp tekrar çekene kadar kavurmaya devam edin. Ocağın altını orta ateşin bir tık altında bırakın. İster sıcak ister soğuk olarak servis edebilirsiniz.
BUNLARI DA OKUYUN
- Nejat İşler'in olaylı gecesi! Bir anda yere yığıldı
- Milyonların babası Ferdi Tayfur'un film gibi hayatı! 13 yıl sonra tanıdığı oğlu hayatını kurtardı
- Kibariye oyunculuğa soyundu! Zombi kılığına girdi
- Kerem Bürsin'den çok konuşulacak itiraf! 'Kötü bir aşığım'
- Uzak Şehir'de gerilim artıyor! 'Kimse benim yaşam tarzıma karışmayacak'