Murtağa nasıl yapılır? Murtağa tarifi, yapılışı, malzemeler, püf noktası
Basit malzemelerle hızlıca yapabileceğiniz murtağa tarifi, tadına doyum olmayan enfes bir lezzet. Peki, murtağa nasıl yapılır? Enfes lezzeti ve kolay yapılışı ile murtağa tarifi, hazırlanışı, gerekli malzemeler, yapılışı ve püf noktası...
11 Kasım 2021 , Perşembe 10:46
Hem doyurucu hem de lezzet olan murtağa tarifi, günün her saati afiyetle yiyebileceğiniz şahane bir lezzet. Peki, murtağa nasıl yapılır? Murtağa tarifi, yapılışı, hazırlanışı, gerekli malzemeler ve püf noktası...
Haberin Devamı
MURTAĞA TARİFİ
Murtağa malzemeler
- 50 gr tereyağı
- 1 çay bardağı un
- 1 yumurta
- 1 tutam tuz
MURTAĞA YAPILIŞI
Tereyağını tavaya alarak eritin. Unu ilave edip rengi hafif değişinceye kadar kavurun. Tuzu ilave edin.
Yumurtayı bir kaseye kırıp hafif çırptıktan sonra tavaya ekleyin. Hızlıca karıştırın ve ocaktan alarak sıcak servis yapın.
BUNLARI DA OKUYUN
- Masterchef'te 3. eleme adayı belli oldu! Yarışmada kıran kırana mücadele
- Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ, Toscana pozlarıyla hayran bıraktı
- Fahriye Evcen ve oğulları tekne keyfi yaptı! Pozlarına beğeni yağdı
- Dünyaca ünlü ismin konserinde Zeynep Bastık sürprizi! Türkçe ve Fransızca düet yaptılar
- Dünyanın en zengin 10 insanı (2024)