Murtağa nasıl yapılır? Murtağa tarifi, yapılışı, malzemeler, püf noktası
Basit malzemelerle hızlıca yapabileceğiniz murtağa tarifi, tadına doyum olmayan enfes bir lezzet. Peki, murtağa nasıl yapılır? Enfes lezzeti ve kolay yapılışı ile murtağa tarifi, hazırlanışı, gerekli malzemeler, yapılışı ve püf noktası...
11 Kasım 2021 , Perşembe 10:46
Hem doyurucu hem de lezzet olan murtağa tarifi, günün her saati afiyetle yiyebileceğiniz şahane bir lezzet. Peki, murtağa nasıl yapılır? Murtağa tarifi, yapılışı, hazırlanışı, gerekli malzemeler ve püf noktası...
Haberin Devamı
MURTAĞA TARİFİ
Murtağa malzemeler
- 50 gr tereyağı
- 1 çay bardağı un
- 1 yumurta
- 1 tutam tuz
MURTAĞA YAPILIŞI
Tereyağını tavaya alarak eritin. Unu ilave edip rengi hafif değişinceye kadar kavurun. Tuzu ilave edin.
Yumurtayı bir kaseye kırıp hafif çırptıktan sonra tavaya ekleyin. Hızlıca karıştırın ve ocaktan alarak sıcak servis yapın.
BUNLARI DA OKUYUN
- Mesut Özil'in eşi Amine Gülşe spora geri başladı! Fiziğiyle tam not aldı
- Sürpriz aşıklar Hazal Çağlar ile Samet Akaydın'dan ilk paylaşım
- O Ses Türkiye Mina Demirtaş hangi şarkıyı söyleyecek? 31 Aralık 2024 O Ses Türkiye Mina Demirtaş şarkısı belli oldu mu? O Ses Türkiye Yılbaşı programında kimler olacak, hangi ünlüler var?
- İşte 2024'te anne olan ünlüler!
- Efsane filmin oyuncuları 35 yıl sonra bir arada!