Tavada kestane nasıl pişirilir?
Kış aylarının kendini hissettirmesiyle birlikte kestane kokuları da buram buram vurmaya başlıyor. Tavada kestane yapmanın lezzeti de bir başka oluyor. Peki, tavada kestane nasıl pişirilir? Tadına doyamayacağınız tavada kestane pişirme yöntemi.
12 Ekim 2021 , Salı 11:17
Birçok kişinin severek yediği kestane, tavada pişince ayrı bir lezzet oluyor. Peki, tavada kestane nasıl pişirilir? Enfes lezzetiyle tavada kestane pişirme yöntemi.
Haberin Devamı
TAVA KESTANE NASIL PİŞİRİLİR?
Kalın tabanlı bir tavanın içerisine çizilmiş kestaneleri alın. Her 250 gram için 1 çay bardağı kadar su koyun. Sularını çekip yavaş yavaş kavurun. Bu sırada yanmaması ve yapışmaması için belli aralıklarla karıştırmayı sürdürün. Ardından suyunu güzelce çekip, dış kabuğunun rengi değişene ve kabukları ayrılana kadar pişirmeye devam edin. Piştikten sonra ocaktan alın. Birkaç dakika dinlendirdikten sonra tüketin.
BUNLARI DA OKUYUN
- Icardi'ye eşinden büyük darbe! Wanda Nara, canlı yayında rapçiyle öpüştü
- Eski sevgilisi hayatını kabusa çevirmişti! Mutlu Kaya'nın 'Başardım' paylaşımı duygulandırdı
- Peyk grubunun solisti İrfan Alış hayatını kaybetti
- MasterChef'in yeni bölümünde sürprizler bitmiyor: Yarışmacılar şaştı kaldı
- Başörtü takıp video çekti! Fiyatını duyan kulaklarına inanamadı