Tavuk göğsü pasta tarifi ve yapılışı: Tavuk göğsü pasta nasıl yapılır?
Tavuk göğsü tatlısını bisküviyle lezzetlendirince ortaya çıkan sunum ve lezzete hayran kalacaksınız. Peki, tavuk göğsü pastası nasıl yapılır? Kaç dakikada pişer? Her lokmasında ayrı lezzet bulacağınız tavuk göğsü pastası tarifi, yapılışı, malzemeler ve püf noktası...
Farklı tarifler denemek isteyenler için tavuk göğsü pasta tarifi oldukça iyi bir alternatif. Peki, tavuk göğsü pastası nasıl yapılır? Kaç dakikada pişer? Her lokmasında ayrı lezzet bulacağınız tavuk göğsü pastası tarifi, hazırlanışı, yapılışı, malzemeler ve püf noktası...
TAVUK GÖĞSÜ PASTA TARİFİ
Tavuk göğsü pasta malzemeler
- 125 gram margarin
- 1 litre (5 şu bardağı) süt
- 1, 5 su bardağı şeker
- 1 paket vanilya
- 1 su bardağı un
- 1 paket kakaolu petibör bisküvi
- 1 paket sade petibör bisküvi
Tavuk göğsü pasta yapılışı
Tencereye margarini koyup eritin. Daha sonra içine un ekleyip iyice karıştırın. Üzerine şekeri ilave edin. Dibine yapışmaması için sürekli karıştırın. Daha sonra sütü ekleyip iyice karıştırın. Koyu bir kıvam alınca altını kapatın. 1-2 dakika sonra vanilya ilave edip blandırdan geçirin. Kare borcama sade bisküviyi sıralayın ve üzerine kremadan dökün. Bir sade bir kakaolu sırayla yapmaya devam edin. Son olarak kakaolu bisküvi robottan geçirip üzerini süsleyin.
- Masterchef'te 3. eleme adayı belli oldu! Yarışmada kıran kırana mücadele
- Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ, Toscana pozlarıyla hayran bıraktı
- Fahriye Evcen ve oğulları tekne keyfi yaptı! Pozlarına beğeni yağdı
- Dünyaca ünlü ismin konserinde Zeynep Bastık sürprizi! Türkçe ve Fransızca düet yaptılar
- Dünyanın en zengin 10 insanı (2024)