Yumuşacık bir lezzet: Bıldırcın tarifi
MasterChef Türkiye yarışmasında yapılan bıldırcın tarifi birçok kişi tarafından merak edildi. Sevdiklerinize hazırlamak için bıldırcın tarifi arıyor ya da bıldırcın nasıl yapılır merak mı ediyorsunuz? Bıldırcın tarifinin püf noktaları için "Bıldırcın tarifi: Bıldırcın nasıl yapılır?" haberimize bir göz atın.
27 Eylül 2020 , Pazar 23:56
Yumuşacık eti ile tam bir lezzet şöleni yaşatan bıldırcın tarifi evde kolaylıkla yapılabilen bir tarif. Sevdiklerinize hazırlamak için bıldırcın tarifi arıyor ya da bıldırcın nasıl yapılır merak mı ediyorsunuz? Bıldırcın tarifinin püf noktaları için "Bıldırcın tarifi: Bıldırcın nasıl yapılır?" haberimize bir göz atın.
Haberin Devamı
Bıldırcın tarifi
Bıldırcın malzemeleri
- Yarım yemek kaşığı tereyağı
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
- 4 tane bıldırcın
- Tuz
- Karabiber
- Kırmızı toz biber
Bıldırcın yapılışı
Bıldırcınları ikiye ayırın içini temizleyin. Suyun altında yıkayın. Tuz, karabiber, kırmızı toz biber ve sıvı yağ ile karıştırın. Tepsiye dizin üzerine tavada erimiş tereyağını sürün. 180 derecede 45 dakika boyunca üzeri kızarana kadar pişirin.
BUNLARI DA OKUYUN
- Masterchef'te peş peşe talihsizlikler! 200 bin TL'yi kazanan yarışmacı belli oldu
- MasterChef Beyza'nın yüzüne kızgın yağ döküldü! Hakan'dan son dakika açıklaması
- İlk evliliği sadece 13 gün sürmüştü! Yeşim Salkım'dan samimi itiraf
- Somer şef ördek pastilla yemeğiyle şov yaptı! Fiyatı ortaya çıktı
- Enis Arıkan, Metin Arolat'la anısını anlattı! 'Ömür boyu saklayacağım'