YaşamYenidoğan bebek çetesi lideri Fırat Sarı kimdir? Fırat Sarı kaç yaşında, hangi hastanede çalışıyordu?

Yenidoğan bebek çetesi lideri Fırat Sarı kimdir? Fırat Sarı kaç yaşında, hangi hastanede çalışıyordu?

Paylaş
Yenidoğan bebek çetesi lideri Fırat Sarı kimdir? Fırat Sarı kaç yaşında, hangi hastanede çalışıyordu?

Türkiye'nin günlerdir gündeminde olan yenidoğan bebek çetesine yönelik yürütülen soruşturma hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk ettikten sonra ölümlerine neden oldukları ve haksız kazanç elde ettikleri belirlenen 22'si tutuklu 47 şüpheli hakkında hazırlanan iddianamenin detayları ortaya çıktı. Peki, yenidoğan bebek çetesi lideri Fırat Sarı kimdir? Fırat Sarı hangi hastanede çalışıyordu?

Yenidoğan bebek çetesi Türkiye gündemindeki yerini aldı. İstanbul'da, 112 Acil Çağrı Merkezi'nde çalışan kişilerle ortak hareket ettikleri belirlenen bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerinde ölümlerine neden oldukları bilinen çeteye 'Yenidoğan bebek çetesi' adı verildi. Peki, yenidoğan bebek çetesi lideri Fırat Sarı kimdir? Fırat Sarı hangi hastanede çalışıyordu?

Haberin Devamı

YENİDOĞAN BEBEK ÇETESİ NEDİR?

Yenidoğan bebek çetesi Türkiye gündeminde yer aldı. İstanbul'da, 112 Acil Çağrı Merkezi'nde çalışan kişilerle ortak hareket ettikleri belirlenen bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerinde ölümlerine neden oldukları bilinen çeteye 'Yenidoğan bebek çetesi' adı verildi. Bilinen 12 bebeğin ölümüne sebep olan çetenin daha fazla ölüme neden olduğu iddia ediliyor.

Yenidoğan bebek çetesi lideri Fırat Sarı kimdir Fırat Sarı kaç yaşında, hangi hastanede çalışıyordu

O HASTANELERDE DOĞUM YAPANLAR SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GÖSTERİYOR

Bebeklerin ölümüne neden olan çetenin iş birliği gerçekleştirdiği hastanelerin açıklanmasının ardından bu hastanede doğum yapan kadınların sosyal medyada yaptığı paylaşımlar dikkat çekti. Olayda ismi geçen doktorun kontrolünde doğum ve yoğun bakımı süreci geçirdikten sonra çocuğunu kaybeden acılı aileler duygularını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Haberin Devamı

YENİDOĞAN BEBEK ÇETESİ LİDERİ FIRAT SARI KİMDİR?

İddianamede adı çete lideri olarak geçen Doktor Fırat Sarı’nın Esenyurt Reyap Hastanesi’nde çocuk doktoru olduğu ve Medisense Sağlık Hizmetleri şirketinin de sahibi olduğu belirtildi. Yenidoğan Çetesi’nin lideri olan Doktor Fırat Sarı’nın kendisi gibi doktor olan İlker Gönen ile yaptığı konuşmalar da kan dondurdu.