Magazin Yavuz Yılmaz, sunucu Neşe Sapmaz'la 3 yıl birliktelik yaşamıştı

Yavuz Yılmaz, sunucu Neşe Sapmaz'la 3 yıl birliktelik yaşamıştı

Paylaş
Yavuz Yılmaz, sunucu Neşe Sapmaz'la 3 yıl birliktelik yaşamıştı

Hayatını kaybeden eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın Neşe Sapmaz'la 3 yıl süren bir ilişkisi vardı. 2012 yılında başlayıp 2015 yılında ayrılıkla sonuçlanan bu ilişkide Neşe Sapmaz aileyle tanışmıştı. Hatta bu süreçte Neşe Sapmaz'a Yavuz Yılmaz'ın annesinden 200 bin lira değerinde yüzük de hediye edilmişti. Yavuk Yılmaz evlilik teklifi de etti ama 3 yılın sonunda anlaşamayıp dostça ayrıldılar.

Eski Başbakan'lardan Mesut Yılmaz'ın evinde silahla intihar eden 38 yaşındaki büyük oğlu Yavuz Yılmaz ile spiker Neşe Sapmaz'la aşk yaşıyordu.

2012 yılında birlikte olmaya başlayan çifte herkes evlenecekleri gözüyle bakıyordu.

EVLENME TEKLİFİ


Neşe Sapmaz, Yavuz Yılmaz'ın kendisine evlenme teklif ettiğini sosyal medya hesabından "Ve teklif etti. 'Evet' dedim. Gelin ata bindi" notuyla paylaşmıştı.

EVLİLİK YERİNE AYRILIK


3 yıl sonra (2015 yılında) Yavuz Yılmaz ile Neşe Sapmaz'dan düğün davetiyesi beklenirken ayrılık haberi geldi. Zaman zaman ayrıldıkları dedikodularıyla gündeme gelen ve el ele poz verip dedikoduları yalanlayan sevgililer ilişkilerine nokta koydu.



YÜZÜK HEDİYE ETMİŞTİ


Berna Yılmaz'ın gelin adayı Neşe Sapmaz'a üç pırlanta taştan oluşan 200 bin TL'lik yüzük hediye ettiği haberleri de medyada çıkmıştı.


SON FOTOĞRAF


Neşe Sapmaz, Yavuz Yılmaz'ın hayatını kaybetmesinin ardından Instagram'da "Ne ben anlatabilirim, ne siz anlayabilirsiniz. Anlatamayacağım kadar çok üzgünüm. P.S. Bendeki son resmimiz" notuyla paylaştı.








NEŞE YILMAZ KİMDİR?


Neşe Sapmaz, 2 Ağustos 1983 tarihinde Bursa’da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Bursa’da tamamlayan Neşe Sapmaz, lise yıllarında amatör olarak tiyatro çalışmaları yaptı. Özel günlerde okulda çeşitli sunuculuk görevlerini üstlendi, okul gazetesinin editörlüğünü üstlenerek, yazmaya başladı.

2001 yılında burslu olarak Yeditepe Üniversitesi, İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nde okumaya hak kazandı. 2001 yılında üniversite için gittiği İstanbul’da yüksek öğrenimini tamamladı.



Daha üniversite öğrencisiyken, okul yayın organlarında yaptığı röportajlarla adından söz ettirdi. Cem Uzan, Tarık Akan, Emekli Orgeneral Edip Başer, Robin Sharma ve Hulusi Derici röportaj yaptığı isimlerden bazılarıydı. Hulusi Derici ile gerçekleştirdiği ‘Yeşil Elmaya Seni seviyorum Dedin mi?’ başlıklı röportajı, 17. Aydın Doğan Genç İletişimciler yarışmasında ‘Röportaj’ alanında ödül aldı. Yine okul yıllarında okul televizyonunda çeşitli yapımlarda sunucu ve oyuncu olarak yer aldı. 2003-2004 yılında Kanal D’de ekrana gelen ‘Şansa Dansa’isimli programda, 72 bölüm, Mehmet Ali Erbil’e eşlik ederek, ilk ekran deneyimini yaşadı. 2005 yılı yaz dönemi’nde CNN Turk Haber Merkezi’nde stajını başarıyla tamamladı. 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun oldu.



Mezun olur olmaz, Kanal D Haber Merkezi’nde muhabir olarak göreve başladı, 8 ay boyunca, habere dair ne varsa öğrenmeye gayret etti. Şubat 2007’de sunuculuk ve spikerlik eğitimi almak için işine ara verdi. Dialog anlatım ve İletişim’de, sunuculuk spikerlik eğitimi aldı, başarıyla eğitimini tamamladı. Programcılık tekliflerini değerlendiren Neşe Sapmaz, Uçuş Keyfi isimli programda sunuculuk yapmaya başladı. İki buçuk yıl boyunca, önce Tv 8, atv ve ardından Kanalturk’te Uçuş Keyfi programını sundu,Hıncal Uluç, Burak Hakkı, Mehmet Akif Alakurt, Oktay Kaynarca, Pınar Aylin ve Yaşar gibi, 50’yi aşkın ünlüyle röportajlar yaparak, ünlüleri uçurdu. ‘Neşe’yle Ünlü Pilotlar’ röportaj dizisi, çeşitli internet sayfalarında ve havacılık dergi ve gazetelerinde yayınlandı. Ekim 2009’da Trt 1’de başlayan Magazin Özel programının sunucusu olan Neşe Sapmaz, TRT 1'deki görevini bir sezon boyunca başarıyla sürdürdürdü. Bu arada çeşitli özel gecelerde sunuculuk görevini üstlendi.(Şubat 2010’daki Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği’nin Yılın Medya Oscarları Töreni, bunlardan bir tanesidir.) Bunun yanı sıra çeşitli televizyon projeleri üzerinde çalışan Neşe Sapmaz, yazılarını derlediği bir kitap çıkarmak için kolları sıvadı. Uzun bir süredir Kanal 7 ekranında 'Bir El Ver' programının sunuculuğunu üstlenen deneyimli sunucu aynı zamanda Kanal 24 ekranında yayımlanan 'Spor Bahane' programının sunucusu ve Kanal 24' ekranlarının spor spikerliğini de yapıyor.Bir El Ver programında toplumsal hassasiyetleri ön plana çıkararak,toplumun faydasını gözetecek duyarlılıkta bir konsept gözeten sunucu sesi duyulmayan insanların sesi olarak büyük bir toplumsal hizmet sunan bir iyilik ve yardım programına imza atıyor. Spor Bahane programında birbibirnden değerli konuklarıyla sıcak samimi sohbetleriyle konukları siz değerli izleyicilerin evine konuk ediyor adeta.Kanal 24 ekranlarındaki Spor Spikerliği ile Neşe Sapmaz'ın gülümseyen,neşeli yüzüyle ekranlarda bir kez daha karşılaşıyoruz.Kendine özgü tavrıyla televizyonculuk serüvenindeki profesyonel yolculuğunda izleyiciler Neşe Sapmaz'ı heyecanla takip etmeye devam ediyorlar.

Öğrencilik ve çalışma yaşamı boyunca alanında pek çok değerli isimden dersler aldı ve onlarla çalışma fırsatı yakaladı. İzzet Bozkurt, Derya Sazak, Cengiz Erdil, Oğuz Haksever, Ayşenur Arslan, Mehmet Ali Birand, Deniz Arman, Altınay Kışlalı, Can-Arsen Gürzap, Mehmet Ali Erbil, Vehbi Dinçcan, Özlem Gürses, Müveddet Anter, Ercan Karakaş, Emre Buga bu isimlerden bazılarıdır. Ayrıca, Hıncal Uluç başta olmak üzere, yazılı ve görsel basında gerçek dostlar edindi.

Kariyer hedefi, aldığı eğitimler ve çalıştığı çeşitli departmanlardan sonra, biriktirdikleriyle, ses getirecek işlere imza atmak, hem yazılı hem de görsel medyada başarısını kanıtlamaktır. Gazetecilik, habercilik, iletişim, sunuculuk, programcılık,magazin ve son olarak spor, Neşe Sapmaz ’ın deneyim sahibi olduğu alanlardır. Bu konuda bilgi ve deneyimlerini paylaşmaya ve karşılıklı alışverişte bulunmaya hazırdır.Çünkü hayatta her zaman öğrenilecek bir şeyler mutlaka vardır, hiçbir eğitim, hiçbir çalışma boşuna değildir. Öğrendiklerinizle ortaya çıkardığınız işler sizin eserinizdir, bunun sıradan bir eskiz veya sanat eseri olması, kesinlikle kişiye bağlıdır.

Haberin Devamı